Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Ідеї зберігання речей в спальні

Психологи стверджують, що людина почувається комфортно в спальні, коли там панує чистота і порядок. Ці чинники багато в чому залежать від облаштування кімнати. Якщо є місце для зберігання речей, дотримуватися порядку набагато легше. Традиційно для цих цілей купують шафу, але є й інші засоби організації простору. До того ж в невеликій квартирі або приміщенні для відпочинку немає місця для габаритних меблів, а компактні модулі не відрізняються місткістю. Про те, як розпорядитися обмеженою площею, не втративши цінних квадратних метрів, розповімо далі.

Отже, з чого почати? Рекомендуємо провести детальний візуальний огляд кімнати і виділити вільні зони, де можна встановити систему для зберігання речей. Повірте, необов'язково мати кілька вільних квадратних метрів для традиційної шафи. Ніші можна розташувати над ліжком або поруч з ним. Таке рішення виглядає сучасно, стильно і незвично. Результат організації місця для зберігання речей залежить від якості планування. Про «свіжі рішення» — далі.

Зберігання в узголів'ї ліжка

Що ми бачимо в спальнях більшості жителів України? Масивне ліжко, яке займає половину кімнати і багато вільного простору над нею. У кращому випадку розміщують картину або дзеркало, в гіршому — стіна пустує. Якщо Ви мрієте про габаритне ліжко, але обмежені в квадратних метрах і не можете його собі дозволити через те, що не буде місця для шафи, то скористайтеся наступною порадою: встановіть систему зберігання над узголів'ям. Також не забувайте за приліжкові тумбочки.

Дизайнери рекомендують використовувати вільну стіну навколо спального ложа по максимуму. Після установки тумб, навісних шафок і відкритих полиць приміщення стане функціональним і адаптованим під потреби його власників. Чомусь багатьом не приходить в голову ця ідея — люди не знають, де зберігати одяг, але ж проблема має просте рішення.

Ліжко на подіумі

Чи плануєте декорувати зону над узголів'ям ліжка картинами і фото, але місця для шафи-купе як і раніше немає? Підніміть ложе на височину або купіть ліжко-подіум. Це ще одне сучасне рішення, яке не вимагає великих фінансових вкладень.

Подіум — це містка ніша, що складається з ящиків і відкритих секцій. Там знайдеться місце для таких речей:

• постільних речей;

• чистої білизни;

• сезонних предметів;

• коробок з взуттям і т.п.

Під функціональним містким подіумом зберігають все що завгодно. При цьому відзначають зручність в експлуатації. Завдяки внутрішньому механізму підняти спальне ложе не складе труднощів, з цим завданням впорається навіть дитина.

Зверніть увагу на дизайн моделей з подіумом! Вони виглядають набагато цікавіше традиційних варіантів. Щоб переконатися у сказаному, напишіть в пошуковому рядку сайту «ліжка-подіуми» і поставте галочку в фільтрі навпаки параметра «ніша». На сторінках відобразяться всі товари, доступні до замовлення. Сміливо вибирайте один з них і насолоджуйтеся якісним відпочинком. Ми реалізуємо виключно сертифіковану меблі від провідних виробників. Як товарів від «Дубок» не сумніваються всі наші клієнти, приєднуйтесь до їх числа.

Вузька шафа-пенал

Немає місця для облаштування місткої гардеробної і навіть для установки традиційної системи зберігання для речей? Замініть одну з тумбочок вузьким високим пеналом, підібравши меблі під стиль і колір інтер'єру. Такий виріб досить функціональний і зручний. «А як же користуватися верхніми полками?» — подумаєте Ви. Рекомендуємо застосовувати їх для зберігання сезонних речей або тих предметів, які рідко необхідні.

Корисно: власники маленьких спалень прагнуть візуально їх розширити, для цих цілей використовують меблі з відбиванням світла і дзеркалами. Однак навіть останні елементи інтер'єру іноді ніде встановити через те, що вони спрямовані на ліжко. Як бути в даній ситуації? Досить купити вузький високий пенал з дзеркальними дверцятами. Така конструкція візуально полегшує інтер'єр і не заважає відпочинку. Чудово і стильно виглядає пенал із закритими дзеркальними модулями, скляними секціями та відкритими полицями.

Порада: щоб не акцентувати увагу на меблях в невеликих спальнях, дизайнери підбирають ліжко і системи для зберігання речей в тон обробки стін, а при оформленні кімнати використовують світлі оздоблювальні матеріали (молочний, бежевий, світло-сірий і т. п.). Застосування контрастних елементів на маленькій площі неприпустимо.

Повноцінна гардеробна

Думаєте, що в невеликій затишній спальні можна створити зону для зберігання одягу та особистих речей? Практика показує зворотне. Досвідчені дизайнери навіть облаштовують гардеробні. При плануванні вибирають найбільш вузьку стіну або один з вільних кутів, закривають полки розсувними дверима, виконаними в тон основної обробки. Контрастні перегородки теж недоречні, найкраще замовити світлі, скляні або дзеркальні дверцята. Цікаво виглядають розсувні системи, при виготовленні яких застосовувалася комбінація декількох матеріалів.

Корисно: на гардеробній можна істотно заощадити, відмовившись від послуг фахівців, які займаються виготовленням меблів. Для цього необхідно купити готову конструкцію, що складається з полиць і ящиків, після чого закрити її від сторонніх очей красивим текстилем. Гардеробна з фіранкою — це незвично, зручно і дешево. Підбирайте текстиль під інтер'єр, використовуйте шикарні тканини з легким глянцевим або сатиновим блиском. Вікна в такому випадку краще декорувати тюлем і закрити жалюзями.

На сайті «Дубок» представлені готові гардеробні різного розміру та конфігурацій. Підбирайте систему з оптимальними параметрами, також є можливість зробити індивідуальне замовлення. Фахівці виготовлять гардеробну відповідного розміру із зазначених Вами матеріалів, а кур'єри здійснять їх доставку на вказану адресу. Вся інформація про товари є в описах, при необхідності звертайтеся до наших менеджерів. Фахівці розкажуть про продукцію та сервісі. Маленька спальня - не вирок, а привід для сміливих дизайнерських експериментів.

Категорії товарів

Читайте також

Що таке диван-єврокнижка Що таке диван-єврокнижка Без дивана неможливо уявити собі комфортне житло сучасної людини. Однак необхідність заощадити квадр
Локальне освітлення: поради кращих дизайнерів Локальне освітлення: поради кращих дизайнерів Локальне освітлення (його ще називають декоративним, акцентним) нам допоможуть організувати такі при
Ліжко-гірка для дитячої кімнати Ліжко-гірка для дитячої кімнати Дитяче ліжко-гірка передбачає зазвичай одне спальне місце на другому ярусі, робочу зону та відділ /
Купити ліжко в Одесі в Dybok.ua Купити ліжко в Одесі в Dybok.ua Як Ви спите ночами? Добре, вам сняться солодкі сни, і нічого не заважає, або погано - заважає незруч
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴