Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

ТВ-стінки у вітальню

Вітальні, стінки - ТВ-стінки

Незважаючи на те, що в 21 столітті фільм, новини або улюблену передачу можна подивитися на моніторі комп'ютера, телевізор, як і раніше, залишається незмінним атрибутом сучасної квартири. Відповідно, важливий вибір меблів, що дозволяє якомога комфортніше розмістити ТВ-техніку в приміщенні. Оптимальне рішення проблеми - спеціально обладнана меблева стінка або тумба під телевізор, які стильно впишуться в інтер'єр вітальні або спальні.

Переваги стінки під телевізор і критерії вибору

Основна цінність стінок для вітальні - це їх універсальність. Господар сам може моделювати розміщення шафи, полиць або ж зовсім відмовитися від якогось елементу. Другий плюс - компактність. Даний момент особливо актуальний для квартир з невеликою площею.

Більшість сучасних моделей виготовляються з МДФ, ДСП, дерева, скла, металу, пластику. Ці матеріали відрізняються по довговічності, міцності, стирання, стійкості до вологи, вицвітання. Відповідно, від цього залежить і ціна стінок та комодів під ТВ-пристрої.
У виробництві меблів з ДСП і МДФ використовуються пресовані плити з деревних стружок і тирси. У ДСП додаються домішки, МДФ вважається більш екологічно чистим матеріалом. Скло, дзеркало і метал в меблевих конструкціях можуть бути основними компонентами, але більше служать в якості додаткових матеріалів. Модулі з пластика дуже популярні завдяки своїй легкості і невисокої вартості.

І все ж найдовговічнішими, міцними, вишуканими завжди були та будуть меблі з натурального дерева. Вони підкреслюють естетику і благородство інтер'єру квартири. Ціни кусаються, але якщо гаманець дозволяє і Ви зважилися на дорогу покупку, то обов'язково поцікавтеся, яка порода дерева використана у виготовленні.
Стінки і тумби з дуба, горіха, клена найбільш довговічні і стійкі до будь-яких зовнішніх впливів. Вони хороші навіть без лакування і прослужать не одне десятиліття. Сосна, береза, вільха менш міцні.

Матеріали в меблевих конструкціях нерідко комбінуються, що створює особливий ефект. Купити сьогодні недорого ТВ-стінку в зал не питання, але при виборі необхідно враховувати наступні критерії:

  1. Візуальність. Стінка під телевізор повинна органічно вписуватися в єдиний стиль кімнати, відповідати загальній колірній гаммі і відображати індивідуальність смаку господарів.
  2. Функціональність. Оскільки стінка призначена не тільки для установки телевізора, в ній повинно бути якомога менше марного простору і якомога більше секцій для розміщення речей.
  3. Габарити. Розмір важливий! Купівля меблів повинна здійснюватися з урахуванням раціонального використання кімнатної території.
  4. Особливу увагу слід приділити якості. Тут важливий матеріал, з якого виготовлені меблі, довговічність конструкції, міцність рухомих деталей.
  5. Відповідність якості та ціни. Буде прикро, якщо через недогляд меблі прослужить дуже короткий термін, а гроші сплачені великі.

Стінка під телевізор у вітальню

Якщо у квартирі кілька кімнат, то в більшості випадків перегляд телепередач проходить в залі. Шафа-купе з нішею під телевізор оптимально впишеться в інтер'єр, з'єднавши два в одному — шафа з купейними дверцятами і тумбу під телевізор. Місткі полиці дозволять розмістити білизна, одяг. Крім цього, шафа-купе з тв зоною може мати додаткові ящики, антресолі, вішалки, комод — словом, являти собою повноцінну стінку.

Шафа з полицею під ТВ буває різних параметрів, в залежності від розміру техніки. Ніша для телевізора передбачає спеціальні роз'єми для кабелів, що дозволяють безпроблемно монтувати ТВ-механізм.

расива міні-стінка під телевізор в сучасному стилі чудово впишеться в вітальню, в спальню, кухню, дитячу. Вона складається з кількох меблевих компонентів, зроблених в єдиному ключі, з одного і того ж матеріалу і з'єднаних між собою.
Модульна система під телевізор може бути виконана в класичному стилі, модерн або хай-тек. Особливо актуальний вибір стінки для плазми, що купується в малогабаритні квартири або студії, де одна кімната виконує кілька функцій.

Зазвичай стінка складається з тумби для телевізора з навісної полиці, шафи, комоду, додаткових ящиків, шафи-вітрини. Широкий асортимент дозволяє вибрати меблі відповідної вартості і якості.

Міні-стінки під телевізор в спальню

Установка телевізора нерідко надається перевага в спальні. Маленькі стінки-трансформери відмінно вписуються в кімнату невеликого розміру, не захаращуючи її.
З переваг таких меблів можна виділити наступне:

  • зручність зберігання: полиць не надто багато, тому кожна річ буде завжди на місці і швидко перебувати;
  • візуальне розширення простору;
  • оскільки міні-стінки виконані з модульних деталей, то при необхідності легко трансформуються з одного приміщення в інше;
  • вартість комплекту модульної системи під телевізор невисока, так як матеріалу витрачається менше, ніж на об'ємні конструкції.

Не менш популярний варіант для місця ТВ-техніки - тумби під телевізор. Як правило, по конструкції вони бувають двох видів - прямокутні і кутові. Тв-тумба з розсувними дверцятами дозволяє заховати при необхідності телевізор. Це особливо зручно, якщо техніка не дуже вписується в інтер'єр або її потрібно захистити від зовнішніх впливів.

Розмір слід вибирати в залежності від габаритів приміщення і техніки, для якої тумбочка під телевізор призначена. У просторій вітальні погано виглядатиме мініатюрна тумба, а спальню або кухню захарастить велика. Слід враховувати, що біля екрану телевізора ми проводимо чималу частину життя. Тому до вибору ТВ-техніки, а також меблів для її установки слід ставитися відповідально.

Широкий вибір тумб, сучасної стінки під великий телевізор або маленький дозволяє клієнту знайти оптимальний варіант, відповідний власним смаком і купівельної спроможності.

Читайте також

Настільні LED-лампи. Переваги та ключові властивості Настільні LED-лампи. Переваги та ключові властивості Настільний світильник є незамінним предметом для комфортної і продуктивної праці за робочим столом,
Купити стильні і якісні ліжка в Дніпрі онлайн на Dybok.ua Купити стильні і якісні ліжка в Дніпрі онлайн на Dybok.ua Погано і неспокійно спите ночами? Не висипаєтеся і страждаєте від безсоння? Тоді пора серйозно задум
Аксесуари для дитячої кімнати Аксесуари для дитячої кімнати Свята святих в будинку люблячих батьків — це звичайно ж дитяча кімната. Місце, де реально втілити в
Ідеї дизайну для малогабаритної кухні Ідеї дизайну для малогабаритної кухні Будинки та квартири з маленькою площею мають свою особливу чарівність. Однак господарям більшості з
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴