Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Купити спальню в Одесі вигідно саме в інтернет-магазині Dybok.ua

купить спальню в Одессе

Спальня - це головна зона комфорту в будинку. Саме тут ми насолоджуємося відпочинком, намагаємося виспатися і проводимо багато часу. Тому обстановка цього простору повинна максимально розташовувати до відпочинку, бути спокійною, розслаблюючою і зручною. Адже мало кому вдасться розслабитися, коли скриплять пружини на ліжку або не закриваються дверцята старої шафи.

Інтернет-магазин Dybok.ua в Одесі пропонує Вашій увазі широкий асортимент високоякісних спалень всіляких забарвлень і дизайнів за справедливими цінами.

Dybok.ua - величезний вибір чудових спалень для наших клієнтів

У нашому інтернет-магазині представлені тільки найапетитніші пропозиції. Тільки для відвідувачів нашого сайту - модні і комфортабельні спальні на будь-який смак і колір. Тут Ви знайдете спальні різної цінової категорії: від недорогих до найрозкішніших моделей. Вибирайте самі серед нашого «квітника» свою ідеальну кімнату відпочинку і сну, усамітнення і інтиму. Пропонуємо Вашій увазі:

  • Модульні спальні. Один з найбільш вигідних, популярних і практичних варіантів для зони релаксу. Чому? Тому що має ряд переваг. Такі спальні моделі місткі, компактні і функціональні, а також допомагають раціонально і розумно використовувати простір кімнати. При бажанні кожен може самостійно підібрати модулі різної форми і розмірів, щоб їх з комфортом розставити в квартирі. Що примітно, в подальшому Ви можете змінювати блоки місцями, доповнювати їх і тим самим оновлювати і освіжати інтер'єр. При цьому ціна питання більш ніж доступна і не вдарить по вашому гаманцю. Переконатися в цьому Ви можете особисто, ознайомившись з актуальними пропозиціями в каталозі.

  • Готові комплекти спалень. Варіант для тих, хто хоче купити в Одесі вже готову спальню, яку розробили і зібрали досвідчені професіонали і дизайнери. Іншими словами, це буде покупка спальні в повній комплектації. Тут все продумано до дрібниць і не треба ламати собі голову, куди поставити, як прикрасити і що змінити. Просто і зручно. Хороше рішення для стандартних приміщень, куди з успіхом впишеться обновка традиційних розмірів. Готові спальні гарнітури виконані в єдиному стилі. На нашому сайті представлена ​​велика кольорова палітра готових спальних рішень, виконаних в різноманітних стилях. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними меблевими виробниками, які заслуговують на довіру. Це такі компанії, як Гербор, Сокме, БМФ, Комфорт Меблі, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark і т.д. В процесі виготовлення меблів вони використовують виключно високоякісні матеріали і фурнітуру. Приємний і відчутний бонус - лояльна цінова політика, яка буде кожному до душі.

  • Широкий вибір надійних і добротних ліжок. Головний атрибут спального простору, звичайно ж, ліжко. Саме воно займає центральне місце в спальні, тому вимагає особливого підходу під час покупки. Вибираючи даний предмет інтер'єру, слід враховувати, що головну роль тут відіграє не стільки зовнішній вигляд виробу, скільки параметри ергономіки. Ліжко має бути зручним, правильно підібраним по зросту, досить широким і т.д. Адже воно призначене для того, щоб на ньому відпочивати і бачити яскраві і позитивні сновидіння. Тільки от якщо, це буде вузьке і незручне ліжко, то про які солодкі сни може йти мова. Сучасний меблевий ринок дозволяє споживачам вибирати серед безлічі варіантів.

В інтернет-магазині Dybok.ua в наявності такі різновиди ліжок:

1. Двоспальні ліжка - відмінний вибір для сімейних пар. Вибираючи ліжко, не забувайте, що в більшості випадків саме висока якість домашнього релаксу в результаті сприяє покращенню взаєморозуміння і взаємин у сім'ї. Тому фахівці настійно рекомендують при виборі моделі враховувати такі фактори, як габарити, тип опорної конструкції і якість матраців. Зверніть увагу, що перед покупкою двоспального ліжка необхідно перевірити, чи пройде воно в двері. Погодьтеся, що ламати стіни або ліжко відразу після придбання, не дуже приємна справа.

2. Односпальні ліжка - ідеальне рішення для дітей-підлітків або одинаків. Перевага таких одномісних моделей - компактність і зручність. Незважаючи на невеликі габарити, односпальні ліжка дуже зручні і в той же час різноманітні по дизайну. Перейдіть в наш каталог, вибирайте і купуйте односпальні ліжка вигідно в нашому магазині Dybok.ua в Одесі.

3. Розкладні ліжка - ідеально підходять для тих, до кого в гості часто навідуються родичі або друзі. Головна перевага такої моделі - мобільність. Таке ліжко можна оперативно розкласти і скласти. Наприклад, можна придбати ліжко-тумбу, яка в складеному варіанті грає роль тумби. Зручно, практично і функціонально.

4. Ліжка-подіуми - шикарне рішення для комфортабельного відпочинку і релаксу. Хочете додати шику і розкоші в інтер'єр своєї спальні? Тоді купуйте ліжко-подіум на сайті Dybok.ua. Такі моделі виглядають неймовірно стильно, дорого і вишукано. Таке ліжко говорить не тільки про високий статус господарів, а й про їх добрий смак.

5. І не забудьте приділити увагу і якісному матрацу. Це важливий момент. Для комфортного і здорового сну підійдуть ортопедичні матраци помірної жорсткості. Ідеальний вибір - матрац з латексу. Він успішно повторює форми людського тіла і тим самим не шкодить хребту.

Добротні шафи для спальної кімнати.

У кожній спальні повинна бути хороша і містка шафа, куди можна вкладати одяг і білизну. Це функціональний атрибут кожної спальні. Без нього - ніяк. Ми пропонуємо Вам ознайомитися з концептуально новими моделями шаф, які допоможуть створити правильне планування і візуально розширити простір в кімнаті. Вашій увазі різноманітні типи шаф: місткі традиційні шафи, шафи-купе в спальню, «пенали» і «вітрини». Вибирайте ту модифікацію, яка Вам більше подобається.

Вишукані комоди, тумби і дзеркала. Ці атрибути меблів додадуть блиску і затишку вашій спальні. Подумайте самі, яка спальня без розкішного дзеркала в повний зріст або без милого комода, де жінки зберігають свої дорогоцінні дрібнички. А як щодо чарівного туалетного столика в спальні або модної приліжкової тумби? У нашому каталозі багато цікавих пропозицій, які напевно привернуть Вашу увагу.

Dybok.ua - тільки для наших клієнтів доставка меблів по всій Одесі безкоштовна

При замовленні від 1000 гривень ми доставимо Ваше замовлення безкоштовно. Якщо сума покупки буде менше, то доставка обійдеться в 50 гривень. Зауважимо, що послуга занесення і складання меблів надається платно. Ціна безпосередньо залежить від поверху, наявності ліфта, габаритів меблів і т.д. Вартість занесення і складання уточнюйте у менеджера при покупці спальні.

Купуйте спальні в інтернет-магазині Dybok.ua - це вигідно, надійно і безпечно

Вибираючи нас, Ви робите правильний вибір і це факт.

  • У 2016 році наш бренд виграв в номінації «Кращий інтернет-магазин товарів для дому» у відомому проекті «Українська народна премія», обігнав таких іменитих, як Jysk, Butlers і English Home.

  • Висока фабрична якість за помірною ціною.

  • Ефектний і стильний дизайн меблів.

  • Тільки перевірені виробники меблів: Гербор, Сокме, БМФ, Комфорт Меблі, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark і т.д.

  • Гарантія на всю продукцію - один рік.

  • Один з основних пріоритетів нашої компанії - соціальна відповідальність перед людьми.

  • Явний плюс - велика кількість пунктів видачі меблів в Одесі. З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

Є питання, не визначилися з бажаним дизайном спальні? Телефонуйте нам прямо зараз. Наші консультанти дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть зробити правильний вибір.

Вдалих покупок, які допоможуть Вам солодко спати ночами.

Читайте також

Що краще вибрати для підлітка: диван чи ліжко? Що краще вибрати для підлітка: диван чи ліжко? Збираючись оновити інтер'єр у кімнаті підлітка, багато батьків стикаються з дилемою: що вибрати – лі
Як і де купити ліжко в Харкові Як і де купити ліжко в Харкові Відчуваєте, що не висипаєтеся ночами? Сняться жахи і прокидаєтесь посеред ночі? Стреси доконали оста
Як підібрати лампочку? Як підібрати лампочку? При купівлі люстри не менш важливу роль відіграють самі джерела світла, адже ми обираємо світильник
Інтер'єр —  сучасна вітальня Інтер'єр — сучасна вітальня Як правило, вітальні відводиться центральне місце в будинку і неспроста: саме в цій кімнаті ми прийм
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴