Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Ліжко-подіум: плюси та мінуси використання

Ліжко-подіум звучить голосно і сучасно. По факту — це спальне ложе заслуговує на увагу навіть найвибагливішого покупця. Чому? Забезпечує комфорт, виконує безліч функцій і дозволяє раціонально розпорядитися загальною площею кімнати. Ліжко-подіум однаково доречне в просторій і маленькій спальні. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете велику кількість моделей з безпечних якісних матеріалів і зможете реалізувати дизайнерську ідею будь-якої складності.

З огляду на зростання популярності ліжок з подіумами, виробники постійно розширюють асортимент і представляють нові сучасні моделі. Незалежно від характеристик і дизайну, кожна конструкція виглядає ефектно і престижно. У нас Ви можете підібрати оптимальну модель під класичний інтер'єр і спальні, оформлені згідно з правилами сучасних стилів. Вона стане родзинкою кімнати і улюбленим місцем для відпочинку.

Не можна не відзначити широку функціональність. У внутрішніх нішах або висувних ящиках є багато місця для постільних речей, домашнього текстилю, сезонного одягу та іншого. Система з великих і маленьких секцій для зберігання замінить габаритну меблі, дозволивши добитися порядку в спальні. Можна довго розповідати про особливості ліжок-подіумів, але краще детально описати їх переваги та недоліки. Доступна корисна інформація, класифікація та рекомендації щодо вибору цієї сучасних меблів — далі.

Переваги ліжок-подіумів

Унікальні конструкції для відпочинку мають чимало переваг, до основних користувачі відносять такі:

1. Розширена функціональність і практичність.

Подіум — містка ніша для зберігання особистих речей. Його комплектують на власний розсуд, прибираючи від сторонніх очей те, для чого немає місця в шафі та в інших меблях. Подіум можна додатково розбити на секції, обладнати їх під нижню білизну, пуловери та інші речі. Деякі люди роблять індивідуальне замовлення на виготовлення ліжок на височинах, отримуючи разом з ними справжню гардеробну. Вироби будуть практичними і багатофункціональними. Звичайні ліжка, на жаль, поступаються сучасним моделям за багатьма параметрами.

2. Універсальність.

Якою б не була кімната, вдасться підібрати оптимальну модель ліжка-подіуму. Люди встановлюють їх в дитячих і навіть вітальнях незалежно від площі будинку. Це незвичайне ліжко виступить яскравим елементом інтер'єру і в заміському котеджі, і в невеликій квартирі. Головне — підібрати конструкцію під стиль приміщення. Віддаєте перевагу мінімалізму або, може бути, рококо? В обох випадках дивіться наш каталог. Ми урізноманітнили асортимент позиціями, створеними в кращих традиціях сучасних і богемних стилів. Спальня вийде королівським, затишним і неймовірно ефектним. При бажанні можна зробити так, що ліжко візуально буде ніби підійматися у повітрі, — для цього досить по периметру встановити підсвічування.

3. Зонування простору.

Ліжко-подіум — відмінне рішення для квартир-студій. По-перше, виглядає сучасно, як і весь інтер'єр апартаментів, по-друге, дає можливість окреслити основні зони. При необхідності ліжко-подіум ховають за ширмою або закривають фіранками. Завдяки такому рішенню однокімнатна квартира перетворюється у двокімнатну без монтажу стін та інших перегородок.

4. Необмежене поле для реалізації ідей і сміливих дизайнерських рішень.

Великий вибір моделей, представлених в нашому інтернет-магазині, дозволяє втілити в життя проекти будь-якої складності. Можна підібрати ліжко зі стаціонарним і рухомим корпусом, яке буде максимально відповідати особистим потребам і стилю інтер'єру. Однак просимо не забувати про наступний момент: високі позиції повинні бути обладнані сходами, в іншому випадку експлуатація доставить дискомфорт. Це слід враховувати при індивідуальному замовленні меблів. Якщо ж Ви вирішили купити високе ліжко-подіум для дитини, подбайте про те, щоб воно мало бортики, які не дозволять падіння на підлогу в сонному стані і забезпечать повну безпеку.

Чи буде зручним ліжко-подіум — це в більшій мірі залежить від матрацу. Рекомендуємо пам'ятати про це під час покупки і не економити на облаштуванні спальні. Основне завдання подіуму і ліжка — довго служити, а ось забезпечувати комфорт і правильне положення тіла під час сну повинен ортопедичний зносостійкий матрац.

Мінуси ліжок-подіумів

У кожному різновиді меблів є свої недоліки, які варто враховувати перед покупкою. Ліжка-подіуми — не виняток. Якщо говорити про мінуси заводських позицій, представлених в компанії «Дубок», то їх небагато. Виробники роблять ліжка максимально унікальними, зручними і довговічними. У ліжок-подіумів, які розробляють для кожного конкретного клієнта, більше мінусів. Чому? Клієнти просять реалізувати задумки, не розуміючи, що ліжко вийде непрактичним, і це відіб'ється на якості відпочинку.

Отже, серед недоліків виділимо основні:

  • незручність під час експлуатації для людей зрілого віку або з хворобами опорно-рухового апарату. При покупці ліжка-подіума слід враховувати фізичні можливості і стан здоров'я користувачів. При проблемах з рухливістю ризики травмуватися будуть високими. Втім, при застуді вставати з високого ліжка теж незручно, як і з будь-якого іншого. При оснащенні спального місця для людей з проблемами зі здоров'ям краще встановлювати звичайний диван або стандартне невисоке ліжко;
  • досить висока вартість. У сказаному можна переконатися, ознайомившись з цінами на нашому сайті. Сучасна конструкція з подіумом — недешеве задоволення. При цьому не рекомендуємо економити при здійсненні покупки, адже спальне ложе повинне бути зручним, надійним і довговічним. Ціни в нашому інтернет-магазині починаються від 4400 гривень і вище, середня ціна — 8 000 грн. Виробники формують їх виходячи з витрат (матеріали, фурнітура та інше) і складності роботи.

Конструкції з низьким подіумом — позиції на «любителя». Вони подобаються далеко не всім, так як підніматися з ліжка, яке розташоване в 30-40 від підлоги, досить проблематично. Це ще один недолік, але він притаманний тільки конструкціям з низьким подіумом.

Види моделей

Ліжка-подіуми мають японські коріння. Спочатку вони користувалися популярністю тільки серед жителів країни східного сонця. Згодом на комфортабельні сучасні конструкції звернули увагу європейці, внесли свої корективи і залишилися задоволені результатом. Японські варіанти мають деякі відмінності, наприклад:

  • подіуми низько розташовані;
  • обладнані тонким матрацом і великою кількістю подушок;
  • мінімалістичні в усіх відношеннях.

Змінений варіант адаптували під потреби і смаки європейських споживачів. Виробники меблів досі випускають все нові й нові моделі, не бояться сміливих експериментів. Найзручніші ліжка представлені в нашому інтернет-магазині. Це універсальні конструкції для невеликих і просторих приміщень. На «Дубок» кожен знайде те, що шукає.

На що звернути увагу при виборі

Ліжко-подіум потрібно купувати з урахуванням власних побажань і особливостей приміщення, в такому випадку проблем під час його експлуатації не виникне. При виборі варто звернути увагу на наступні характеристики:

  • максимальна вага. Ліжко повинне витримувати людей, які будуть на ньому спати;
  • матеріали. Основа каркасу має бути надійною і міцною, стійкою до тріщин та інших поломок, а вся конструкція вцілому — екологічно безпечною;
  • висота. Цей параметр відіграє велику роль і від нього залежить зручність під час експлуатації, враховуйте висоту стель в разі установки конструкцій з високим подіумом;
  • наповнення подіуму. Якщо всередині каркасу передбачені секції для зберігання речей, то його роблять висотою від 40 см.

Якщо Ви вирішили зробити вибір на користь високих моделей, переконайтеся в наявності сходинки. І, звичайно ж, дивіться на форму і дизайн ліжка. Враховуйте стиль та колірне оформлення інтер'єру, щоб ліжко-подіум ідеально вписалось у простір для відпочинку. Також не забувайте перевіряти наявність сертифікатів якості.

Категорії товарів

Читайте також

Кухня без ручок: плюси і мінуси Кухня без ручок: плюси і мінуси Кухні без ручок здадуться чимось дивним і незвичайним, якщо раніше простір для приготування і прийом
Лампи на прищіпках - портативність і легкість Лампи на прищіпках - портативність і легкість Усі люди знайомі з прищіпкою та її різнобічним здатностями. З давніх-давен і до сьогодні ми застосов
Французький прованс для односпального ліжка Французький прованс для односпального ліжка Ліжко — обов'язковий атрибут будь-якого житлового приміщення. Адже це місце для сну і відпочинку, мі
Кутова чи пряма кухня — яка краще? Кутова чи пряма кухня — яка краще? Вибір кухні — відповідальне завдання, від ретельності підходу до якого залежить задоволеність кінцев
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴