Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Вигідно купити кухню в Одесі в інтернет-магазині Dybok.ua

купить кухню в Одессе недорого

Кухня - це душа всього будинку.
Саме тут збирається вся родина вечорами, щоб не тільки насолодитися смачною вечерею, а й обговорити все, що сталося за день, попліткувати і посміятися. За чашкою ароматної кави і свіжого пирога тут люблять посидіти нерозлучні подруги, обговорюючи своїх чоловіків, та й не тільки. Так чому б не зробити кухонний простір більш комфортним, зручним і цікавим?

Інтернет-магазин Dybok.ua зібрав для Вас кращі меблеві пропозиції для оформлення кухонь від відомих вітчизняних та зарубіжних виробників в одному місці. Цінова політика нашого магазину досить лояльна, при цьому рівень якості продукції відповідає всім стандартам сучасності.

Вибираємо кухню в Одесі прямо зараз: асортимент величезний

Вибір кухонних меблів, представлених на сайті нашого інтернет-магазину Dybok.ua, здивує Вас різноманіттям дизайну, форм і кольору. Вибирати є з чого, переконайтеся самі.

Модульні кухні. Дуже зручна модифікація. Тут з урахуванням всіх особливостей і потреб ви можете самостійно «зібрати» комплект необхідних меблів з окремих блоків. Якщо на даний момент Ваші кошти обмежені, то можна підібрати мінімальний набір, а в подальшому його розширити, докупивши потрібні модулі. Це не тільки просто, зручно і вигідно, але і стильно. При цьому на заваді не буде навіть нестандартне приміщення. Завдяки окремим модулям можна регулювати розміщення і розміри кухонного гарнітура.

Готові кухонні комплекти. Оптимальне рішення для тих, хто не любить складності. Тут все просто і доступно. Не потрібно по кілька разів заміряти габарити приміщення і ламати голову, що куди поставити. За Вас це вже зробили професіонали. Всі параметри підраховані і підібрані. Клієнту залишається тільки підібрати відповідний дизайн і колір. У нашому інтернет-магазині представлені моделі від найдоступніших комплектацій до розкішних.

Кухні під індивідуальне замовлення. Для тих, хто хоче мати щось унікальне і особливе в своєму кухонному просторі, є спеціальна можливість. При бажанні клієнта ми виконуємо кухні за індивідуальним замовленням. Хочете ексклюзивну шикарну кухню за своїм проектом? Тоді сміливо робіть замовлення в індивідуальному порядку. Озвучте нам свої побажання і вимоги, а ми втілимо всі Ваші ідеї в життя, щоб Ви могли ними насолоджуватися кожен день. Це однозначно буде кухня Вашої мрії.

Кухонні стільниці і аксесуари. Вибираючи кухню, треба важливу увагу приділити підбору стільниці, адже саме вона є робочою поверхнею, яку господиня буде використовувати за призначенням регулярно. Отже, її якість і матеріали, з яких стільниця виготовляється, повинні бути на вищому рівні. Це саме той елемент, який повинен виконувати відразу дві функції. Перша естетична, а ось друга - практична. Стільниці можуть виготовлятися з різноманітних матеріалів: МДФ, ДСП, пластик, камінь, граніт, базальт.

Кухонні куточки, столи і стільці в Одесі. Хочете оновити свою кухню, але на весь гарнітур не вистачає коштів або просто хочеться чогось новенького? Відмінний варіант - оновити простір новими кухонними куточками або набором стільців. Купіть новий стіл, і Ваша кухня заграє новими фарбами. Наприклад, добротний стіл з натурального дерева і такі ж стільці стануть справжньою родзинкою кімнати, а стильний кухонний куточок створить атмосферу комфорту і затишку в приміщенні. Купуйте кухонні куточки, столи і стільці в інтернет-магазині Dybok.ua і отримуйте естетичне задоволення щодня в необмеженій кількості.

Тумби для кухні. У нашому каталозі зібрані всі актуальні пропозиції стильних кухонних тумб на сьогоднішній день. Відмінний вибір моделей з дерева, пластика, ДСП і МДФ. Яскраві і соковиті кольори допоможуть освіжити інтер'єр і зроблять його більш апетитним і гостинним.

Чому краще купувати кухні в інтернет-магазині Dybok.ua: переваги

  • Саме наш магазин є лідером в номінації «Кращий інтернет-магазин товарів для дому» за версією проекту «Українська народна премія». Наш молодий бренд перегнав навіть таких знаменитих конкурентів, як Jysk, Butlers, English Home і не тільки.

  • Ми доставляємо кухонні меблі по всій Одесі абсолютно безкоштовно при замовленні від 1000 гривень. Якщо вартість замовлення менше цієї суми, тоді доставка обійдеться вам всього в 50 гривень. Зверніть увагу, що ціна занесення і складання меблів оплачується додатково. Розмір оплати залежить від поверху, габаритів покупки, працюючого ліфта і т.д. Уточнюйте вартість у менеджера під час замовлення.

  • Купуйте онлайн - це так просто і зручно. Не потрібно стояти в чергах і витрачати свій дорогоцінний час. Краще приділити його своїм дітям і близьким.

  • Шикарний асортимент кухонь на будь-який смак і колір. Чесні ціни і висока якість меблів.

  • Дотримання всіх стандартів фабричної якості продукції. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками.

  • Наш магазин надає гарантію на всі кухні і супутні товари 12 місяців.

  • Dybok.ua - соціально відповідальний бренд. Це один з основних пріоритетів нашої діяльності. Ми працюємо для людей, тому наші покупці повертаються до нас знову і знову, рекомендують нас своїм друзям і знайомим. У свою чергу ми надаємо високоякісне обслуговування і сервіс.

  • Можливість повернути товар протягом одного місяця.

  • Ще одна перевага - велика кількість пунктів видачі меблів в Одесі. З повним їх списком Ви можете ознайомитися тут.

  • У нас працюють справжні професіонали, які знають меблеве виробництво від «А» до «Я» і володіють відмінним смаком. Якщо у Вас є будь-які питання або Ви не знаєте, яку кухню вибрати, телефонуйте нам прямо зараз. Наші консультанти вислухають Вас і допоможуть зробити правильний вибір.

Якщо Ви хочете купити якісну кухню в Одесі, тоді Ви перебуваєте на правильному сайті. Dybok.ua - це вибір сучасних людей, які в кухонних меблях шукають оптимальне співвідношення високої якості, доступної ціни і стильного дизайну. Пропонуємо Вам ознайомитися з асортиментом кухонь прямо зараз. Вибирайте з розумом, користуйтеся з задоволенням. Гарних покупок.

Читайте також

Обираємо стіл з натурального дерева Обираємо стіл з натурального дерева Меблі з натурального дерева — з екологічно чистого матеріалу, який ніколи не втратить своєї цінності
Безкаркасні меблі: стильно, зручно, доступно Безкаркасні меблі: стильно, зручно, доступно Безкаркасні меблі — відносно недавній винахід в меблевій індустрії, який вже встиг стати улюбленим.М
Дитяча — затишок Вашого малюка Дитяча — затишок Вашого малюка Дитячі меблі - найбільш відповідальна частина оформлення квартири або будинку. Все інше ви можете ви
Купити класну кухню в Дніпрі допоможе Dybok.ua Купити класну кухню в Дніпрі допоможе Dybok.ua Який куточок можна вважати душею всієї квартири? Правильно, кухню. Саме тут щодня збираються всі чле
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴