Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Як вибрати скляний стіл?

Скляний стіл — ефектне інтер'єрне рішення Ці меблі відмінно справляються зі своїми завданнями, служать довго і не втрачають привабливості з часом. Незважаючи на візуальну крихкість, мають підвищену міцність і надійність.

Сучасні виробники меблів виготовляють скляні столи різних форм, висоти і ширини. Для будь-якої житлової кімнати та адміністративного приміщення можна купити підходящий варіант. В нашому інтернет-магазині представлені сертифіковані вироби від провідних торгових марок, регулярно з'являються новинки. Якщо складно зробити остаточний вибір або виникли питання, звертайтеся до наших менеджерів.

Переваги та недоліки

Перед покупкою столу зі скляною стільницею рекомендуємо проаналізувати всі «за» і «проти». У нього, як і в інших меблів, є переваги та недоліки. Спочатку розглянемо приводи для покупки:

  1. Екологічна безпека. Скло не містить шкідливих речовин, виключено негативний вплив на здоров'я людини. За даним критерієм його можна порівняти з деревиною. Також варто відзначити гігієнічність. Скляні поверхні не схильні до гниття, на них не утворюється грибок.
  2. Високий рівень міцності стільниці. Під візуальною крихкістю ховається стійкість до зовнішніх впливів. Основою для виробництва виступає спеціальне загартоване скло, яке відоме зносостійкістю. Його неможливо випадково розбити, пошкодити і т. д. Навіть розсувні столи служать довго, на них не з'являються відколи та інші дефекти.
  3. Практичність. Поверхні зі скла легко миються за допомогою спеціального засобу і серветки. Щоб прибрати жирні плями, пил, забруднення, не потрібно прикладати зусиль. До того ж речовини з яскравими пігментами не в'їдаються у виріб.
  4. Універсальність. Цей предмет меблів однаково доречний у великих і маленьких приміщеннях. Можна підібрати модель для мініатюрної кухні, просторої їдальні, вітальні будь-якої площі. При бажанні скляний стіл використовується замість комп'ютерного або офісного. Незалежно від параметрів меблів, інтер'єр залишиться легким.

Скляні вироби здатні стати справжньою родзинкою кімнати, якщо вибрати варіант із зображенням. Малюнок наносять лазером, методом фотодруку і т. д. Наприклад, для кухні з фартухом з квітковим принтом можна замовити відповідний стіл, тоді інтер'єр і меблі будуть доповнювати один одного, вийде цілісна композиція.

Тепер про недоліки. Власники столів зі скляною стільницею не зовсім задоволені тим, що меблі вимагають регулярного догляду. Забруднення будь-якої природи можна видалити без зусиль, але на маркій поверхні відмінно проглядаються сліди від пальців і пил. Бажано щодня натирати поверхню спеціальним засобом, тоді вона буде мати естетичний вигляд.

Корисно: при виборі столу зверніть увагу на наявність стиків на видному місці. Згодом там збираються крихти, пил і інше сміття.

Другий (і останній) недолік відносний. Не всі люди вважають скляні меблі затишними і «теплими», декому здається, що від них віє холодом. Ця суб'єктивна думка має право на життя — остаточний вибір робить завжди покупець, враховуючи свої переваги, вимоги та інтер'єр.

Види скляних столів

Вони бувають монолітними, складними і розсувними. Перші складаються з каркаса і цільної стільниці. Складні і розсувні моделі — оптимальний варіант для квартири-студії або невеликої кухні. При необхідності стільницю можна легко збільшити в розмірах за рахунок прихованих вставок.

Основою для виготовлення «прозорих» меблів виступає не тільки скло. Часто виробники комбінують матеріали, використовуючи:

  • натуральну деревину;
  • МДФ;
  • пластик;
  • метал;
  • ротанг та ін.

З перерахованих матеріалів виробляють каркас, полички, ніжки. Дерев'яні деталі чудово виглядають зі склом, яке теж буває різним. Меблеві фабрики використовують такі його різновиди:

  1. Традиційне безбарвне. Найчастіше його піддають гарту, щоб забезпечити міцність і продовжити термін служби меблів.
  2. Матоване. Буває різних відтінків, нерідко декороване орнаментами, візерунками та іншими елементами.
  3. Армоване. Виграє у попередніх варіантів за параметрами міцності (за рахунок наявності тонкої металевої сітки).

Також у продажу є вироби з триплексу і лакобелю. Перший тип скла складається з 3 шарів і плівки, яка вклеєна між ними і в разі пошкодження утримує осколки, за рахунок чого вони не розлітаються. Триплекс часто використовують в дверному і автомобільному виробництві. Позиції з лакобелю виглядають яскраво і ефектно, при виготовленні цього різновиду скла в рідкий склад додають барвники. Відтінок виходить стійким, не тьмяніє з часом.

Скляний стіл в інтер'єрі

Сучасні виробники меблів випускають квадратні, прямокутні, овальні, круглі та інші позиції. Два перші варіанти покупці називають найбільш зручними і практичними за рахунок того, що їх можна поставити в будь-якій частині кімнати, в тому числі в кутку. Вони ідеально впишуться в інтер'єр невеликої кухні або вітальні, красиво виглядають зі стільцями, пуфами, лавками, м'якими кріслами і диванами. Моделі з квадратної стільниці — це оптимальне рішення для компактних приміщень. Економія простору очевидна!

Круглий стіл зі скла — незаперечно стильна складова інтер'єру, яка, на жаль, обділена практичністю. Його не вдасться засунути в кут або поставити впритул біля стіни. Однак не можна не відзначити відсутність гострих кутів, що стане перевагою під час покупки для сімей, де є маленькі діти. Прийом їжі і чаювання за круглим столом виходять незвичайно теплими і дружніми. На подив, він дозволяє зібратися немаленькою компанією і приємно провести час.

Корисно: вибираючи круглу модель, зверніть увагу на кількість ніжок. Позиції з 3 і 4 опорами більш стійкі, ніж аналоги з 1 ніжкою.

Овальний стіл — вдале поєднання стилю і елегантності. Особливість даної моделі — значні габарити, тому не варто розглядати такий варіант власникам невеликих квартир. Овальний виріб займе багато місця в приміщенні, дасть можливість розмістити велику кількість закусок і запросити чимало гостей. Якщо площа дозволяє, сміливо розглядайте цей варіант — він вас точно не розчарує!

Догляд за скляним столом

Прозорі меблі протирають чистою серветкою з бавовни або мікрофібри з використанням спеціального миючого засобу з розпилювачем. Всю поверхню рідко застеляють скатертиною, так як втрачається її естетичність, найчастіше під кожну тарілку купують гарний плетений килимок. У разі появи тріщин є сенс терміново віддати виріб в ремонт.

Як вибрати скляний стіл

Купувати меблі потрібно обдумано, враховуючи особливості інтер'єру і характеристики виробів. Щоб стіл зі скла не розчарував в майбутньому, рекомендуємо проаналізувати товар, що сподобався, за такими параметрами:

  1. Практичність. Глянцева стільниця виглядає дивовижно, але робить видимими відбитки пальців та інші забруднення. Її, на відміну від матової, не можна назвати практичною.
  2. Якість. Робіть вибір на користь сертифікованих виробів і проводьте ретельний візуальний огляд. На поверхні не повинно бути подряпин, опуклостей, бульбашок і тріщин. Уважно огляньте торці — неприпустима наявність будь-яких недоліків. В якісних виробах вони будуть гладенькими і відшліфованими. Якщо важлива міцність, краще купити стіл з триплексу, армованого чи загартованого скла. Також звертайте увагу на товщину стільниці. Для кухні не варто брати модель з поверхнею менше 10 мм, а ось для журнальних столиків досить 6 мм.
  3. Безпека. Особливо важливий параметр для сімей з маленькими дітьми. Безпечними бувають не тільки круглі і овальні моделі, але й квадратні, прямокутні варіанти, у яких кути мають спеціальне обрамлення.
  4. Стійкість. Немає гірше столу, який хитається! Більш стійкими є варіанти з каркасом і незнімними ніжками.
  5. Компактність. Важливий параметр для власників невеликих квартир. В більшості випадків вибір покупців падає на стіл-трансформер або розкладний аналог.
  6. Ціна. Дешеві меблі рідко бувають якісними і сертифікованими. Економія під час покупки скляного столу найчастіше тягне за собою чимало розчарувань.
При виборі обов'язково звертайте увагу на виробника. Рекомендуємо віддати перевагу виробам відомих фабрик.

Категорії товарів

Читайте також

Торшер з дерева - естетика насичена природою Торшер з дерева - естетика насичена природою Застосування торшерів у будинку стало звичною справою для багатьох людей. Підлоговий світильник є не
Незамінний в інтер'єрі - комод з 4-ма шухлядами Незамінний в інтер'єрі - комод з 4-ма шухлядами Головне призначення цього предмету меблів, звичайно ж, зберігання речей. Досить часто його прирівнюю
Детально про кухонні меблі Детально про кухонні меблі Кухня — це унікальне приміщення, в більшості випадків вона виступає не тільки як приміщення для приг
Правильний догляд за м'якими меблями Правильний догляд за м'якими меблями Догляд за меблямиОновлення інтер'єру в квартирі, будинку або офісі - це завжди приємно. Нова обстано
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴