Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Якими особливостями, перевагами та мінусами має ліжко, укомплектоване підйомним механізмом

Ліжко – центральний елемент будь-якої спальні, призначений для забезпечення комфортних умов для здорового сну та повноцінного відпочинку. Щоб модель виконувала свої функції так, як потрібно господарям будинку, не обтяжувала інтер'єр, важливо підібрати ергономічну конструкцію. Найкращий варіант для сучасних приміщень – ліжко, основа якого оснащена підйомним механізмом. Гратчаста конструкція має ортопедичний ефект. У верхній її частині передбачено встановлення спеціального пристрою на газліфтах, що забезпечує можливість підняття та опускання основи. Під спальним місцем знаходиться містка ніша, що дозволяє зберігати різні речі: білизна, лазневе приладдя, предмети гардеробу, аксесуари, дитячі іграшки тощо.

Особливості ліжка з підйомним механізмом

Основна характеристика інтер'єру сучасної спальні – оптимальне використання площі приміщення. Меблі, що застосовуються в обстановці, повинні відрізнятися ергономічною конструкцією, яка успішно виконує покладені на них завдання, не захаращують простір. Формула ідеального інтер'єру – мінімум предметів обстановки за максимальної функціональності. Ліжко, основа якого укомплектована підйомним механізмом, на всі 100% відповідає принципам ергономіки. Дана модель поєднує комфортне спальне місце і містку нішу для розміщення різних предметів.

Залежно від специфіки конструкції, підйом буває вертикального або горизонтального типу. Спецмеханізм спрощує процес експлуатації меблів. З урахуванням особливостей конструкції розрізняють такі види пристроїв:

● ручні. Це проста бюджетна модель, яка представлена у вигляді спеціальних петель. Щоб підняти матрац, необхідно застосовувати фізичну силу;

● пружинні. Цей пристрій відрізняється простотою використання. Щоб підняти основу, людина знадобиться набагато менше зусиль, ніж у випадку з ручним пристроєм;

● газовий ліфт. У його конструкції представлено кілька циліндрів, заповнених інертним газом, є поршень. Активація механізму забезпечує плавне піднесення основи з матрацом, при цьому не потрібно прикладати фізичну силу. Амортизуючі пристрої є надійною системою, але, щоб розібратися з її роботою, не потрібні специфічні вміння та знання. Пристрій відрізняється міцною конструкцією, здатною піднімати вагу до 100 кг. Механізм характеризується безшумною роботою та збільшеним експлуатаційним ресурсом.

Що стосується основи, то в його конструкції представлені гнучкі ламелі, які у поєднанні з якісним матрацом створюють ортопедичний ефект. Вони виготовлені з натуральної деревини (бук, тополя, береза та ін.). Такий каркас добре пружинить, забезпечуючи надійну підтримку тіла сплячої людини.

Переваги ліжок із підйомними механізмами

Дана модель стабільно користується підвищеним попитом на ринку за рахунок добрих експлуатаційних властивостей.

Ліжко відрізняється низкою переваг:

1. Простота експлуатації. Підняти основу зможе навіть дитина. По-перше, воно відрізняється невеликою вагою. По-друге, піднімається не в результаті застосування фізичних зусиль, а за рахунок енергії газу, що розширюється.

2. Містка конструкція. Розмір ніші для білизни відповідає параметрам спального місця. Тут зберігають різні речі, що позбавляє необхідності встановлювати в приміщенні громіздку шафу. Цілком можна обійтися і платтяним варіантом. Білизна скринька ізольована з усіх боків, тому в ній практично не збирається пил.

3. Ергономічна конструкція, що дозволяє заощаджувати місце у спальні. Модель відрізняється акуратним виглядом, немає жодних додаткових ніжок.

4. Практичність. Прибирати в спальні стане набагато простіше, адже відсік для зберігання білизни розташований практично на одному рівні з покриттям для підлоги. За рахунок цієї особливості під ліжком не накопичується пил.

Ліжко з основою, укомплектованим газліфтом, за умови правильної експлуатації здатне служити своїм господарям протягом багатьох років: механізм розрахований на кілька тисяч підйомів та опускань.

Недоліки ліжка з підйомним механізмом

Крім переваг, така модель має низку мінусів. Перший - висока ціна порівняно з аналогічною конструкцією без підйомного пристрою. Вартість виробу залежить від розмірів спального місця, матеріалів, що використовуються для виготовлення каркасу та основи (ламелів), типу підйомного пристрою, особливостей дизайну (форма та тип узголів'я – тверда або м'яка тощо).

Другий мінус – відсутність роздільників у ніші. Доведеться складати речі в коробки або придбати для цього пластикові органайзери. Тільки в такому випадку можна підтримувати порядок усередині ніші, зберігати всі предмети на своїх місцях. Третій мінус – обмежений доступ до речей, коли на ліжку відпочиває людина. Дістати щось з ящика для білизни не вийде, не потривоживши сплячого. Крім того, окрему категорію користувачів дратує необхідність щоразу виправляти ліжко після використання прихованої системи зберігання.

Оцінивши всі переваги та недоліки, покупець може зробити правильний вибір. У цьому випадку навіть високі витрати, пов'язані з покупкою такого ліжка, цілком виправдані, адже у спальні з'являється ще один відсік для розміщення речей. Покупець може відмовитися від придбання комода, не захаращувати інтер'єр великою кількістю предметів. Щоб заощадити на покупці, необхідно замовляти меблі у компанії, яка безпосередньо співпрацює з виробником. Вдалий період – час сезонних та святкових знижок. Інтернет-магазин "Дубок" реалізує якісні предмети обстановки з гарантією від виробника. У каталозі представлений широкий асортимент моделей, включаючи вироби з висувними ящиками, що відрізняються сучасним дизайном, що розроблений з урахуванням актуальних меблевих трендів.

Категорії товарів

Читайте також

Вигідно купити кухню в Одесі в інтернет-магазині Dybok.ua Вигідно купити кухню в Одесі в інтернет-магазині Dybok.ua Кухня - це душа всього будинку. Саме тут збирається вся родина вечорами, щоб не тільки насолодитися
Як зібрати шафу своїми руками Як зібрати шафу своїми руками Після покупки корпусних меблів багатьох цікавить, як тепер все це зібрати. І дійсно у людини, яка не
Обираємо комод з двома шухлядами Обираємо комод з двома шухлядами Комод — це тумба, яка може мати абсолютно різну комплектацію: ящики, дверцята, полки, або комбінован
Який наповнювач кращий для дивану Який наповнювач кращий для дивану Диван – популярний предмет меблів, місце для сну та відпочинку господарів та гостей. Його купують дл
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴