Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Стіл-трансформер: переваги та недоліки

Багато жителів України мріють про великий будинок, де буде багато кімнат і місця для реалізації власних дизайнерських ідей, але роблять вибір на користь квартир-студій і малогабаритного житла. Основна причина — простий догляд і невелика плата за комунальні платежі. Облаштувати малогабаритне житло і адаптувати його під потреби сім'ї дешевше, але на практиці не так просто, як здається. Щоб зберегти простір, потрібно робити вибір на користь сучасної багатофункціональної меблів. Стіл-трансформер — одинз їх різновидів. Цьому предмету меблів і присвячена дана стаття.

Стіл-трансформер — відмінне рішення для невеликої площі. У складеному вигляді він не займає багато місця, дає можливість зібратися 1-4 персонам, а коли приходять гості — посадити більшу кількість людей. При цьому доречний у вітальні, кухні, спальні, робочому кабінеті і т. д. Маленький стіл легко трансформується в габаритний аналог одним рухом руки. Ті, хто зробили вибір на його користь, зберегли вільний простір і отримали багатофункціональний практичний предмет меблів.

Як виглядає стіл-трансформер, можна подивитися на нашому сайті. В інтернет-магазині «Дубок» представлені виключно якісні товари від провідних вітчизняних виробників меблів. Роблячи покупку у нас, можна не сумніватися в надійності і довговічності конструкцій, а також заощадити гроші на доставці. Вибирайте стіл-трансформер, чекайте дзвінка від менеджера і фахівців транспортної компанії. Вони здійснюють адресну доставку.

Переваги столів-трансформерів

Малогабаритність — найяскравіший плюс. Цей варіант столу ідеально впишеться в інтер'єр маленької кухні і будь-якого іншого приміщення, дозволивши зберегти відчуття свободи і невагомості. Доведено, що в просторі, який не захаращений меблями, людина добре себе почуває. Функція трансформації — наступна перевага. З маленького столу можна за лічені секунди зробити великий. При цьому в складеному вигляді він займає мінімум місця.

Також не можна не відзначити універсальність. Дизайн столів-трансформерів дозволяє їх встановити в будь-яке приміщення, оформлене як в сучасному, так і класичному стилі. Більшість моделей з каталогу «Дубок» універсальні, сміливо замовляйте їх для кухні, вітальні та інших кімнат.

Чи виступає ціна перевагою? Так, адже столи-трансформери коштують не дорожче традиційних аналогів. Купити їх може кожен житель України, який зайнявся облаштуванням свого гніздечка.

Недоліки

Знайти ідеальні в усіх відношеннях меблі неможливо, у кожного різновиду є свої мінуси. Що можна сказати про недоліки столів-трансформерів? Так як вони оснащені розкладним механізмом, то після частої і тривалої експлуатації можуть поламатися. Цей елемент рано чи пізно виходить з ладу, доведеться проводити ремонтні роботи. Наші покупці ще жодного разу не звернулися зі скаргою на швидкий знос. Важливо робити вибір на користь якісних виробів, дивитися на сертифікати, які зобов'язаний надати виробник, і, звичайно ж, поцікавитися, скільки діє гарантія.

Столи-трансформери від компанії «Дубок» — меблі, перевірені сотнями українців. Якщо ви будете використовувати розкладний механізм час від часу (у свята), то він ніколи не вийде з ладу.

Основні параметри

Вибираючи стіл-трансформер, варто проаналізувати такі характеристики: форма стільниці; висота конструкції; розмір в складеному і розкладеному вигляді; вид розкладного механізму; матеріали. Після такої комплексної оцінки Ви зрозумієте, підходить Вам конкретний «трансформер» чи ні.

Отже, почнемо з форми стільниці. Виробники меблів часто випускають моделі прямокутної і квадратної форми. Покупці, в свою чергу, називають їх універсальними, так як такий стіл можна поставити в будь-якій частині кімнати, в тому числі в кутку, і заощадити ще більше простору. Ці вироби виглядають статусно, престижно і ніколи не виходять з моди, стануть чудовим вибором для мініатюрної кухні або вітальні.

Овальні та круглі моделі не для всіх. Вони займають більше місця в приміщенні, їх не можна поставити в кутку. Рекомендуємо робити вибір на користь цих моделей, якщо є достатньо вільних квадратних метрів і в будинку живуть маленькі діти. Відсутність кутів та вишукана форма — їх основні переваги.

Що стосується розмірів, немає єдиних стандартів, якими мають бути столи-трансформери. Виробники випускають вироби з різними габаритами, кожен покупець вибирає те, що йому найбільше підходить.

Корисно: для комфортного прийому їжі людині потрібна ділянка стільниці в 60 см. Враховуйте це правило під час вибору, щоб залишитися задоволеним покупкою.

Яким буває механізм трансформації?

Виділяють наступні види столів за цими параметрами: «книжка» і «метелик».

Спочатку розглянемо перший варіант, який дозволяє збільшити стільницю в розмірі в 2-3 рази. «Книжка» передбачає встановлення вставки після задіяння жалюзійного механізму. Краї стільниці йдуть з боків, звільняючи місце для деталів аналогічного матеріалу. Його встановлюють посередині, за рахунок чого відбувається збільшення розмірів. Жалюзійний механізм називають одним з найбільш надійних, він дуже рідко ламається. У моделях «книжка» також можна зустріти поворотний пристрій, який не поступається за термінами служби, але не дивлячись на це, не всі роблять вибір на його користь. Чому? Спочатку стільницю потрібно повернути, а тільки потім розкласти. Для цього необхідно багато місця.


Тепер про моделі з механізмом «метелик». Вони являють собою журнальні столи з невеликими секціями для зберігання блокнотів, канцелярії та решти, що можна заховати від сторонніх очей. В основі лежить практична і міцна автоматика. Цей пристрій працює наступним чином: при висуненні однієї частини столу слідом стає на потрібне місце інша. Позиції з якісною автоматикою коштують досить дорого, але вони дуже зручні.

Далі — про матеріали, з яких виробляють столи-трансформери. Основою для виготовлення виступає та ж сировина, що й для інших меблів. Від типу матеріалу залежить вартість і тривалість експлуатації виробу. Якщо потрібен недорогий «трансформер», шукайте його серед бюджетних товарів з ЛДСП. Однак врахуйте, що серед них є як «одноразові», так і якісні позиції, які прослужать довгі роки. Ми реалізуємо сертифіковану продукцію від перевірених меблевих фабрик, тому швидка втрата привабливості виключена.

Основою для виготовлення також виступають наступні матеріали:

  • МДФ. Гідна альтернатива бюджетному ДСП. Вона більш стійка до зовнішніх впливів, має високі естетичні характеристики і чудово імітує інші матеріали;
  • натуральна деревина. Розкішна основа для виготовлення будь-якого виду меблів. Масив служить довгі роки без втрати первісного вигляду, але боїться вологи. Сучасні виробники використовують спеціальне просочення, яка попереджає розбухання деревних волокон, але все одно краще мінімізувати вплив води. З масиву переважно виробляють класичні моделі столів;
  • метал. Столи-трансформери з цього матеріалу рідко зустрічаються на ринку України, в нашому асортименті ви їх не знайдете. Металеві моделі доречні в сучасному інтер'єрі, але багато покупців вважають їх незручними, що пояснює низький попит. Хоча вони довговічні і невибагливі в догляді;
  • скло. Стіл з цього матеріалу виглядає статусно, сучасно, дорого і «невагомо», не обтяжуючи інтер'єр. Однак воно вимагає до себе постійної уваги. На матовій, прозорій, кольоровій скляній поверхні чітко видно відбитки пальців та плями.

З якого матеріалу буде виготовлений стіл-трансформер, залежить від покупця. Тільки йому відомі особливості інтер'єру, бюджет і вимоги майбутніх користувачів.

Види столів-трансформерів

Виділяють 3 основні різновиди: журнальні, обідні і «книжки». Перші переважно купують для віталень, де немає місця для великого столу. Вони мініатюрні та привабливі, не захаращують простір, що має великц перевагу для жителів малогабаритних квартир.

Розсувний обідній стіл — оптимальний варіант для кухні або їдальної зони. Кожен власник невеликої квартири залишиться дуже задоволений, якщо купити його для себе. Покупці цих моделей отримують компактні меблі для щоденного прийому їжі і одночасно розкішний стіл, за яким можна зібрати компанію друзів і родичів.

«Книжка» прийшла до нас із часів СРСР, її по-достоїнству оцінять люди зі значним життєвим досвідом. Детально про неї можна знайти інформацію вище. Від своїх попередників сучасні моделі відрізняються універсальністю і багатофункціональністю. Багато виробників оснащують продукцію регулятором для зміни рівня висоти. Саме ця функція зробила столи-книжки універсальними в застосуванні і дуже зручними.

На що звернути увагу

Раніше було сказано багато про вибір і особливості столів-трансформерів, але далеко не все. Не упускайте щодної дрібниці, кожен параметр вибору має велике значення. Перед покупкою подумайте, виріб якого кольору і стилю вам необхідно. Стіл не повинен суперечити єдиній дизайнерській концепції. У нашому асортименті Ви знайдете позиції темного і світлого горіха, також можна замовити виріб в бажаному кольорі із запропонованих в описі варіантів.

Зверніть увагу на наявність регуляторів висоти опор. Це незаперечно потрібна функція, дуже зручна, коли потрібно зібрати дітей. Стіл вдасться швидко адаптувати під зростання маленьких гостей, забезпечивши максимально комфортні умови для прийому їжі.

Мабуть, на цій ноті важлива інформація про «трансформерів» закінчилася. Робіть вибір усвідомлено і насолоджуйтеся вдалою покупкою.

Категорії товарів

Читайте також

Диван як основний акцент вітальні Диван як основний акцент вітальні Хочете, щоб Ваша вітальня була привабливою і затишною? Але як домогтися бажаного ефекту? Рішення дуж
Детально про кухонні меблі Детально про кухонні меблі Кухня — це унікальне приміщення, в більшості випадків вона виступає не тільки як приміщення для приг
Настільні LED-лампи. Переваги та ключові властивості Настільні LED-лампи. Переваги та ключові властивості Настільний світильник є незамінним предметом для комфортної і продуктивної праці за робочим столом,
Купити Шафу-Купе в Києві за доступною ціною можна без проблем Купити Шафу-Купе в Києві за доступною ціною можна без проблем Що прикрасить інтер'єр будинку? Правильно, стильна і простора шафа-купе. Такий вибір допоможе не тіл
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴