Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Ідеї зберігання речей в спальні

Психологи стверджують, що людина почувається комфортно в спальні, коли там панує чистота і порядок. Ці чинники багато в чому залежать від облаштування кімнати. Якщо є місце для зберігання речей, дотримуватися порядку набагато легше. Традиційно для цих цілей купують шафу, але є й інші засоби організації простору. До того ж в невеликій квартирі або приміщенні для відпочинку немає місця для габаритних меблів, а компактні модулі не відрізняються місткістю. Про те, як розпорядитися обмеженою площею, не втративши цінних квадратних метрів, розповімо далі.

Отже, з чого почати? Рекомендуємо провести детальний візуальний огляд кімнати і виділити вільні зони, де можна встановити систему для зберігання речей. Повірте, необов'язково мати кілька вільних квадратних метрів для традиційної шафи. Ніші можна розташувати над ліжком або поруч з ним. Таке рішення виглядає сучасно, стильно і незвично. Результат організації місця для зберігання речей залежить від якості планування. Про «свіжі рішення» — далі.

Зберігання в узголів'ї ліжка

Що ми бачимо в спальнях більшості жителів України? Масивне ліжко, яке займає половину кімнати і багато вільного простору над нею. У кращому випадку розміщують картину або дзеркало, в гіршому — стіна пустує. Якщо Ви мрієте про габаритне ліжко, але обмежені в квадратних метрах і не можете його собі дозволити через те, що не буде місця для шафи, то скористайтеся наступною порадою: встановіть систему зберігання над узголів'ям. Також не забувайте за приліжкові тумбочки.

Дизайнери рекомендують використовувати вільну стіну навколо спального ложа по максимуму. Після установки тумб, навісних шафок і відкритих полиць приміщення стане функціональним і адаптованим під потреби його власників. Чомусь багатьом не приходить в голову ця ідея — люди не знають, де зберігати одяг, але ж проблема має просте рішення.

Ліжко на подіумі

Чи плануєте декорувати зону над узголів'ям ліжка картинами і фото, але місця для шафи-купе як і раніше немає? Підніміть ложе на височину або купіть ліжко-подіум. Це ще одне сучасне рішення, яке не вимагає великих фінансових вкладень.

Подіум — це містка ніша, що складається з ящиків і відкритих секцій. Там знайдеться місце для таких речей:

• постільних речей;

• чистої білизни;

• сезонних предметів;

• коробок з взуттям і т.п.

Під функціональним містким подіумом зберігають все що завгодно. При цьому відзначають зручність в експлуатації. Завдяки внутрішньому механізму підняти спальне ложе не складе труднощів, з цим завданням впорається навіть дитина.

Зверніть увагу на дизайн моделей з подіумом! Вони виглядають набагато цікавіше традиційних варіантів. Щоб переконатися у сказаному, напишіть в пошуковому рядку сайту «ліжка-подіуми» і поставте галочку в фільтрі навпаки параметра «ніша». На сторінках відобразяться всі товари, доступні до замовлення. Сміливо вибирайте один з них і насолоджуйтеся якісним відпочинком. Ми реалізуємо виключно сертифіковану меблі від провідних виробників. Як товарів від «Дубок» не сумніваються всі наші клієнти, приєднуйтесь до їх числа.

Вузька шафа-пенал

Немає місця для облаштування місткої гардеробної і навіть для установки традиційної системи зберігання для речей? Замініть одну з тумбочок вузьким високим пеналом, підібравши меблі під стиль і колір інтер'єру. Такий виріб досить функціональний і зручний. «А як же користуватися верхніми полками?» — подумаєте Ви. Рекомендуємо застосовувати їх для зберігання сезонних речей або тих предметів, які рідко необхідні.

Корисно: власники маленьких спалень прагнуть візуально їх розширити, для цих цілей використовують меблі з відбиванням світла і дзеркалами. Однак навіть останні елементи інтер'єру іноді ніде встановити через те, що вони спрямовані на ліжко. Як бути в даній ситуації? Досить купити вузький високий пенал з дзеркальними дверцятами. Така конструкція візуально полегшує інтер'єр і не заважає відпочинку. Чудово і стильно виглядає пенал із закритими дзеркальними модулями, скляними секціями та відкритими полицями.

Порада: щоб не акцентувати увагу на меблях в невеликих спальнях, дизайнери підбирають ліжко і системи для зберігання речей в тон обробки стін, а при оформленні кімнати використовують світлі оздоблювальні матеріали (молочний, бежевий, світло-сірий і т. п.). Застосування контрастних елементів на маленькій площі неприпустимо.

Повноцінна гардеробна

Думаєте, що в невеликій затишній спальні можна створити зону для зберігання одягу та особистих речей? Практика показує зворотне. Досвідчені дизайнери навіть облаштовують гардеробні. При плануванні вибирають найбільш вузьку стіну або один з вільних кутів, закривають полки розсувними дверима, виконаними в тон основної обробки. Контрастні перегородки теж недоречні, найкраще замовити світлі, скляні або дзеркальні дверцята. Цікаво виглядають розсувні системи, при виготовленні яких застосовувалася комбінація декількох матеріалів.

Корисно: на гардеробній можна істотно заощадити, відмовившись від послуг фахівців, які займаються виготовленням меблів. Для цього необхідно купити готову конструкцію, що складається з полиць і ящиків, після чого закрити її від сторонніх очей красивим текстилем. Гардеробна з фіранкою — це незвично, зручно і дешево. Підбирайте текстиль під інтер'єр, використовуйте шикарні тканини з легким глянцевим або сатиновим блиском. Вікна в такому випадку краще декорувати тюлем і закрити жалюзями.

На сайті «Дубок» представлені готові гардеробні різного розміру та конфігурацій. Підбирайте систему з оптимальними параметрами, також є можливість зробити індивідуальне замовлення. Фахівці виготовлять гардеробну відповідного розміру із зазначених Вами матеріалів, а кур'єри здійснять їх доставку на вказану адресу. Вся інформація про товари є в описах, при необхідності звертайтеся до наших менеджерів. Фахівці розкажуть про продукцію та сервісі. Маленька спальня - не вирок, а привід для сміливих дизайнерських експериментів.

Категорії товарів

Читайте також

Правильний догляд за м'якими меблями Правильний догляд за м'якими меблями Догляд за меблямиОновлення інтер'єру в квартирі, будинку або офісі - це завжди приємно. Нова обстано
Вуличні меблі - зручність і комфорт на свіжому повітрі Вуличні меблі - зручність і комфорт на свіжому повітрі Часи старих столів і стільців на садових ділянках або дачі давно пройшли. Сучасні та прогресивні ви
Купити диван, який механізм трансформування вибрати Купити диван, який механізм трансформування вибрати Сьогодні ринок м’яких меблів представлений широким різноманіттям диванів будь-яких форм та розмірів.
Що собою представляють корпусні меблі, які їхні особливості та в чому переваги Що собою представляють корпусні меблі, які їхні особливості та в чому переваги Корпусні меблі – основа будь-якого інтер'єру, навколо яких вибудовується дизайн обстановки приміщенн
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴