Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Купити кращі шафи-купе в Одесі

купить шкаф купе в Одессе недорого
Живете в Одесі і не знаєте, де купити недорого відмінну і функціональну шафу-купе? Тоді Ви зайшли точно за адресою. В асортименті нашого інтернет-магазину Dybok.ua представлений величезний вибір надійних і стильних моделей шаф на будь-який смак, колір і гаманець. Ми пропонуємо якісні і надійні меблі за доступними цінами, не встаючи з дивана. Скористайтеся усіма плюсами покупки-онлайн прямо зараз. Не потрібно витрачати час і нерви на дорогу, черги і т.д. Все просто і зручно. Сідайте зручніше, включіть розслабляючу музику, заваріть собі чашечку ароматного чаю або кави і вперед за покупками. Наш каталог модних і містких шаф-купе відкритий для вас.

Переваги покупки шаф-купе на торговому майданчику Dybok.ua

Відзначимо, що можливість робити покупки в магазині онлайн не єдина перевага, яку дає Dybok.ua. Ось ще ряд характеристик, які говорять на користь нашого бренду.

  • Ми - бренд №1 серед торгових інтернет-магазинів товарів для дому в 2016 році за версією «Української народної премії». Позаду нас навіть Jysk, Butlers, English Home.

  • Шикарна палітра вибору меблів в Одесі. У нас Ви можете купити не тільки якісну шафу-купе, але і обставити повністю свою квартиру або офіс за цілком доступними цінами, при цьому якість меблів - відмінна.

  • На всю нашу продукцію діє гарантія один рік, якщо інше не зазначено в конкретному реченні. Dybok.ua співпрацює виключно з перевіреними учасниками меблевого ринку. У нас ви можете знайти в широкому розмаїтті меблі від таких популярних торгових марок, як Гербор, Сокме, BRW-БРВ, MiroMark і це далеко не весь список наших партнерів. Заходьте в каталог, перегортайте, знайомтеся і закохуйтесь в наші меблі з першого погляду. Вони цього варті. Модні шафи-купе від Dybok.ua прикрасять будь-який інтер'єр і додадуть кімнаті блиску і затишку.

  • Відмінне співвідношення комфортної цінової політики, великого вибору дизайнерських рішень і високої якості меблів.

  • Ми гарантуємо клієнтам професійний сервіс і індивідуальний підхід в обслуговуванні. Якщо є які-небудь питання, наприклад, не знаєте яку шафу вибрати, чи підійде вона за розмірами, чи не буде велика, який взяти матеріал і колірну гамму, телефонуйте нам. Консультанти інтернет-магазину Dybok.ua завжди готові прийти на допомогу. Наші консультації абсолютно безкоштовні. Ми допоможемо Вам зробити правильний вибір меблів для дому, офісу, готелів, дитячих садків і т.д. Наш асортимент Вас обов'язково здивує своєю багатогранністю.

  • Приємний бонус для наших покупців - безкоштовна доставка по території міста Одеса. Зроби замовлення на суму від 1000 грн, і ми привеземо його Вам безкоштовно. Якщо сума покупки складе менше 1000 грн, тоді ціна доставки складе 50 грн. Зверніть увагу, що такі додаткові послуги, як занесення та збирання меблів, є платними. Їх вартість необхідно уточнювати у консультантів під час покупки. Ціна буде прямо залежати від того, чи є ліфт в під'їзді, чи працює він, який поверх будинку, яких розмірів покупка і т.д.

  • І останнє, але важливе. По всій території Одеси передбачена велика кількість пунктів видачі меблів. Це так зручно. Ознайомитися з повним списком адрес можна тут.

ВИБИРАЄМО шафу-купе НА DYBOK.UA

Якщо думаєте, що всі шафи-купе однакові і відрізняються тільки кольором і матеріалами, з яких виготовляються, то Ви помиляєтеся. У нашому магазині представлена ​​широка дизайнерська лінійка шаф-купе різної модифікації від кращих меблевих виробників. Вам залишилося тільки вибрати вподобану модель.

Модульні шафи-купе. Головна перевага модульних композицій - це їх мобільність. Такі моделі відмінно вписуються в інтер'єр завдяки тому, що модулі, тобто окремі елементи, можна рухати, міняти місцями, доповнювати новими частинами. Це так зручно, просто і сучасно. У нашому магазині Ви знайдете приголомшливі модульні варіації шаф-купе, які відповідають самим прогресивним вимогам по функціональності, зручності і дизайну. Це ідеальне рішення для всіх, хто любить часто оновлювати інтер'єр будинку. З такими модульними моделями можна без проблем міняти, освіжати і доповнювати обстановку, при цьому не витрачати багато грошей.

Готові шафи-купе. Хороший і оперативний варіант для покупки шафи в Одесі. Не треба думати і гадати, виробники і дизайнери вже продумали всі нюанси і створили готовий продукт, який відповідає всім сучасним тенденціям в меблевому світі. Готова шафа-купе має свої переваги. ЇЇ можна встановити в будь-якому місці, а завдяки великому вибору легко визначитися з габаритами виробу. Такі шафи допомагають максимально ефективно і комфортно використовувати простір кімнати. Вони також дуже місткі і відрізняються гарним сучасним дизайном.

Кутові шафи-купе. Кращий спосіб використовувати простір в кімнаті по максимуму - купити кутову шафу-купе. Це дійсно шикарно заощадить простір в кімнаті. При цьому використовувати цей простір можна буде максимально ефективно. Такі шафи мають величезну місткість. У них можна зберігати не тільки речі, але й постільну білизну, верхній зимовий одяг, та й не тільки. Крім того, вони володіють стильним і ультрасучасним дизайном і шикарно вписуються в інтер'єр будь-якого приміщення.

Шафа-купе під індивідуальне замовлення

Хочете чогось екстравагантного або особливого? Є свої задумки і бажання щодо того, як повинна виглядати ідеальна шафа-купе? Не питання. Телефонуйте нам прямо зараз, озвучуйте свої ідеї, а ми втілимо їх в життя. Ви станете володарем унікальної шафи, якій не буде аналогів у всьому світі. Хіба це не шикарно? Тому сміливіше за мрією.

Яка квартира і без шафи? Так ніяка. Швидше вибирайте собі сучасну і містку шафу-купе від інтернет-магазину Dybok.ua. Вона стане справжньою родзинкою Вашого будинку. Успішних покупок.

Читайте також

Дизайн дитячої кімнати в новому році Дизайн дитячої кімнати в новому році Правильний вибір дитячих меблів - це одна з найважливіших завдань, що стоїть перед батьками. Сам про
Французький прованс для односпального ліжка Французький прованс для односпального ліжка Ліжко — обов'язковий атрибут будь-якого житлового приміщення. Адже це місце для сну і відпочинку, мі
Поради як правильно підібрати меблі в дитячу  Поради як правильно підібрати меблі в дитячу Ми завжди прагнемо створити для наших дітей максимально сприятливі умови проживання, тому перед тим,
Купуємо модні комоди в Житомирі на Dybok.ua Купуємо модні комоди в Житомирі на Dybok.ua Якщо у Вас в будинку ще немає стильного і оригінального комода, то настав час серйозно задуматись пр
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴