Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Меблі для квартири-студії

Квартира-студія — звучить модно і красиво. Попит на це житло в Україні за останні 10 років зріс, його прагнуть придбати молоді активні люди, які люблять простір і хочуть реалізувати власні ідеї в своєму новому гніздечку. Наступні етапи після покупки нерухомості — створення дизайн-проекту і покупка меблів. Тут виникає чимало складнощів — нелегко домогтися цілісної «картинки». Немає розуміння того, якими мають бути меблі, які пропозиції ринку заслуговують уваги. Щоб ви легко зробили вибір на користь конкретного товару з нашого інтернет-магазину, читайте статтю до кінця.

Що таке квартира-студія?

Цей різновид нерухомості «прийшов» в Україну із США, там він з'явився в ХХ столітті і був популярним серед людей творчих професій. Згодом зацікавив молодь, неодружених і закоханих, які ще не встигли обзавестися дітьми.

Сьогодні до просторих апартаментів, не обтяжених перегородками і дверними отворами, придивляються багато людей — різної статі, віку, діяльності, різноманітного способу життя. Покупців приваблює ціна: так як часто площа квартири-студії невелика, на неї встановлена відповідна вартість. Це гідна модна альтернатива однокімнатним!

На ремонт в квартирі-студії найчастіше теж йде менше грошей, ніж на облаштування житла з традиційним плануванням. Не потрібно встановлювати двері, дешевше обходиться покупка оздоблювальних матеріалів через те, що немає «зайвих» стін. Від сторонніх очей приховано тільки санвузол (нерідко правильної прямокутної або квадратної форми, суміщений). Стандартні розміри квартир-студій — від 17 до 39 кв. м, для людей з великим бюджетом і відповідними запитами на ринку є розкішні лофти, що мають квадратуру 100–120 кв. м.

Меблі для зон в квартирі-студії

У цьому сучасному житлі є місце для відпочинку, роботи, приготування і прийому їжі, але тільки в тому випадку, якщо грамотно реалізований дизайн-проект. Відповідно, власник квартири-студії має 3 зони, для яких слід купити меблі.

Почнемо з устаткування місця для відпочинку. Оптимальним рішенням будуть багатофункціональні меблі — компактні дивани та куточки, які розкладаються. Ці варіанти легко трансформуються в комфортні ліжка з великим спальним місцем. У нашому інтернет-магазині є великий вибір сучасних диванів і куточків, які займають мінімум простору. У складеному вигляді передбачено 3–4 секції; якщо їх розкласти, вийде спальне місце довжиною 2 метри і шириною 1,5–1,8 м.

Корисно: м'які меблі з функцією сну переважно встановлюють навпроти кухонної зони, виділяють за допомогою освітлювальних приладів, наприклад, бра на довгій ніжці або точкових світильників.

Цікаво: якщо хочеться отримати «легку» зону відпочинку, радимо зробити вибір на користь диванів без підлокітників або на ніжках. Під час обробки рекомендуємо використовувати матеріали світлих відтінків. Ефектним рішенням буде установка м'яких меблів яскравих кольорів. На світлому тлі красиво виглядає темно-синій, смарагдовий, пудровий і мідний диван. Він послужить колірною домінантою.

Які меблі краще встановити в робочій зоні квартири-студії? Дизайнери роблять вибір на користь:

  • полегшених книжкових шаф без задніх спинок;
  • скляних столів невеликого розміру;
  • сучасних компактних стільців з функцією регулювання висоти сидіння.

Шафу переважно встановлюють поруч з місцем для відпочинку, комплектують документами і книгами. До цієї зони можна поставити кімнатні рослини і невеликі декоративні елементи. Деякі молоді люди купують місткі шафи-купе.

При обладнанні кухні краще віддати перевагу вбудованому або модульному гарнітуру, а під його фасадами приховати техніку. У нас ви знайдете величезну кількість моделей, при необхідності можна замовити конкретну позицію в бажаному кольорі. Головне — враховуйте стиль інтер'єру і колірну палітру обробки.

Чимало питань виникає при підборі меблів для зони прийому їжі. Місця для традиційного обіднього столу часто не вистачає, нерідко його розміщують в зоні відпочинку, але можна встановити високу вузьку барну стійку. Це цікаве, зручне і сучасне рішення! Вбудований в гарнітур стіл — альтернатива барній стійці. Він легко висувається з однієї із секцій, в складеному вигляді займає зовсім мало площі. Якщо потрібно по максимуму зберегти простір, вибирайте цей варіант.

Корисно: дизайнери для квартир-студій рекомендують замовляти мобільні розкладні столи на коліщатках. Це дуже зручні меблі, які легко переміщуються з місця на місце, при необхідності служать підставкою для кухонного начиння або особистих речей.

В квартирі-студії деталі повинні доповнювати одна одну, формувати єдину цілісну композицію. Перед вибором меблів важливо скласти дизайн-проект в одному стилі, після чого суворо його дотримуватися. Поєднувати два напрямки дуже складно, але можливо. Об'єднати декілька стилів можуть тільки досвідчені дизайнери.

Квартира-студія — це сучасний простір, рідко зустрічаються класичні апартаменти. Оздоблення і декор повинні відповідати одному з актуальних сьогодні стилів. Найпопулярніші серед них:

  • хай-тек;
  • лофт;
  • мінімалізм;
  • скандинавський.

Згідно перелічених напрямків, інтер'єр позбавлений малозначущих деталей, а простір буде максимально адаптовано під потреби власника. Найчастіше при обробці використовують світлу палітру, матеріали наступних відтінків:

  • білого;
  • бежевого;
  • пісочного;
  • сірого;
  • молочного і т. д.

Виразні акценти, в свою чергу, створюють за допомогою меблів яскравих і темних кольорів, граючи на контрасті. Хорошим рішенням буде установка гарнітура і дивана більш насиченого відтінку, ніж обробка. Використання контрастних елементів дозволяє зробити інтер'єр ефектним, сучасним і цікавим. Проте дизайнери не рекомендують застосовувати більше 3 провідних кольорів, щоб простір не тиснув на людину; нерідко віддають перевагу монохромним рішенням.

Цікаво: яскравими і ультрасучасними виходять квартири в стилі поп-арт, але цей напрямок треба любити. У таких апартаментах комфортно себе почувають активні і креативні молоді люди.

Від чого однозначно слід відмовитися, так це від класичних декоративних елементів: ліпнини, арок і іншого. Вони займають багато місця в інтер'єрі, через них складно реалізувати проект в традиційному стилі в обмеженому просторі.

Корисно: якщо стоїть мета зберегти максимум корисної площі і візуально розширити квартиру-студію, рекомендуємо використовувати дзеркала, меблі зі скла і з віддзеркалюючою поверхнею.

Категорії товарів

Читайте також

Що таке модульні меблі Що таке модульні меблі Модульні меблі — конструктор для створення індивідуального інтер'єру. При грамотному підході кімната
Де вигідно купити комод в Одесі Де вигідно купити комод в Одесі Купити комод, це дуже простий і продуктивний спосіб - зробити кімнату просторішою і вільнішою. Можна
Як вибрати змішувач для кухні? Як вибрати змішувач для кухні? На сьогодні ринок сантехніки дуже різноманітний. Так само, змішувачі поділяються на різні види, зале
Кутовий комп'ютерний стіл: переваги та недоліки Кутовий комп'ютерний стіл: переваги та недоліки Практично в будь-якій сучасній квартирі можна зустріти такий предмет інтер'єру, як комп'ютерний стіл
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴