Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Що таке меблі в стилі лофт?

Хочете наповнити життям старі предмети меблів, підкреслити їх унікальність і створити затишний дизайнерський простір? Працюйте в стилі лофт. Цей напрямок актуальний сьогодні, як ніколи! Якщо слідувати його принципам, інтер'єр вийде самобутнім, наповненим меблями, які роблять життя комфортним. При цьому можна обмежитися невеликим бюджетом. Головне — продумати все до дрібниць, створити гармонійний проект і слідувати йому.

Стиль лофт — це проста обробка з використанням матеріалів в мінімальній кількості, меблі під старовину і характерні освітлювальні прилади. Однак успішно реалізувати дизайн-проект вдасться, тільки якщо кімната буде великою. При бажанні можна об'єднати маленьку кухню з вітальнею, прибрати непотрібні перегородки і адаптувати простір під потреби мешканців. В якому кольорі працювати, що врахувати при виборі меблів — розповімо далі.

Що таке лофт?

Цей неповторний стиль "горища" з'явився не так давно, як інші. Він зародився в Америці в 40-х роках ХХ століття. Тоді величезні заводські приміщення почали викуповувати для проживання, на великій території нові власники намагалися з мінімальними вкладеннями створити затишок і комфорт. Згодом новий дизайн-напрямок сподобалося європейцям, які за гідністю оцінили такі його особливості:

  • простір;
  • відсутність зайвих предметів і перегородок;
  • декор в стилі індастріал.

Інтер'єри вийшли «холодними», але в цьому була їхня чарівність.

Особливості меблів в стилі лофт

Не можна сказати, що предмети інтер'єру повинні бути строго виготовлені з конкретного матеріалу, але однозначно варто відмовитися від пластику. Бюджетним «одноразовим» меблям явно немає місця в просторі, облаштованому в кращих традиціях лофт. Підійдуть дерев'яні та металеві вироби, а також позиції з обробкою зі шкіри. Чудово виглядає навмисна потертість і та, яка виникла через тривалу експлуатацію. Все це чудово відповідає принципам стилю "горища".

Якими мають бути меблі за формою? Допустимі різні варіанти, якщо присутні грубість та незакінчений вигляд. Постараємося пояснити, як це виглядає в житті. Незакінченими можна назвати стелажі, що мають багато спільного з будівельними лісами, і все те, що було піддано мінімальній обробці або з часом втратило ідеальність.

Дерев'яні меблі нерідко поєднують з декором із металу. Наприклад, оснащують темними старовинними коліщатками столи і комоди. В даному випадку рухливі елементи виконують виключно декоративну функцію. Інший вдалий приклад подібного поєднання — груба чавунна фурнітура на шафах та інших секціях для зберігання особистих речей.

Корисно: вибирайте ті позиції, при погляді на які в голові виникає картинка, яка у них була довга карколомна історія. Багато таких позицій ви знайдете в каталозі нашого інтернет-магазину. Виробники, з якими ми працюємо, вміло імітують незвичайне походження меблів. Наприклад, наносять старі вінтажні написи, візерунки, принти і зображення, характерні для рекламної сфери минулої епохи.

У стилі лофт можна працювати в будь-якому просторі: у вітальні, спальні, на кухні і навіть у ванній. Однак мало хто наважується облаштовувати кімнату для відпочинку через те, що не знають, яким має бути ліжко. У цієї проблеми є просте рішення, досить подивитися готові дизайн-проекти. Підійдуть ліжка з металу або дерева будь-якої простої геометричної форми на маленьких ніжках або зовсім без них. Цікаво виглядає подіум з піддонів або зі сталевих конструкцій. Яким би не була ліжко, матрац знадобиться добротний ортопедичний. Якщо прийнято рішення встановлювати диван, робіть вибір на користь однотонних моделей без округлих форм з невеликими прямокутними підлокітниками.

Кілька слів про колір: інтер'єр в стилі лофт часто оформляють в сірих, бежевих і білих тонах. Обробку часто навмисно зістарюють, відображають з її допомогою дух минулого часу. Використання яскравих предметів допустимо, вони виконують роль яскравої плями. Наприклад, спокійний нейтральний простір «розбавляють» старовинними стільцями, пофарбованими червоною, помаранчевою та іншої яскравою фарбою.

Основні принципи вибору меблів в стилі лофт

При облаштуванні «горищного» інтер'єру важливі:

  1. Лаконічність. Робіть вибір на користь простим і зручним меблям, які не будуть захаращувати загальну площу. Якщо кімната невелика, в ній немає місця масивним закритим шафам, комодам і тумбочкам. Щоб заощадити квадратні метри, вибирайте диван або ліжко з місткою нішею, облаштовуйте систему зберігання в кутку або під сходами.
  2. Індивідуальність. Доречні дизайнерські елементи декору та меблі, в яких нарочито відображений дух часу. У них можна відобразити щось своє, наприклад, встановити вінтажну дверну ручку, подаровану мамою або бабусею. Припустимо поєднання сучасності та антикваріату, нового і старого. Хочете купити дорогий шкіряний диван з кріслами і встановити масивний дерев'яний стіл, отриманий у спадок? Сміливо дійте!
  3. Висока якість. Меблі в стилі лофт виконані з добротних матеріалів, тому коштують недешево. Реставрація старих предметів інтер'єру теж пристойно обійдеться. Якість буде відповідною — високою. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете меблі в стилі лофт, які будуть максимально відповідати задуму і дизайн-проекту. Скористайтеся фільтром або рядком пошуку для швидкого підбору товарів.

Ми співпрацюємо з перевіреними меблевими фабриками і виробництвами, які представляють сертифікати якості на продукцію. Асортимент постійно оновлюємо цікавими новинками, виконаними в класичному і сучасному стилі. На товари є гарантія! При необхідності звертайтеся за допомогою менеджера.

Чому у нас купувати вигідно?

  1. Безкоштовна адресна доставка по Україні.
  2. Кращі пропозиції на ринку.
  3. Наявність сертифікатів якості.
  4. Професійна допомога у виборі.
  5. Інформаційні консультації. Облаштовувати власне житло в кращих традиціях лофт разом з «Дубок».

Категорії товарів

Читайте також

Дзеркала в інтер'єрі: правила вибору Дзеркала в інтер'єрі: правила вибору Дзеркало є настільки універсальним елементом оформлення приміщення, що підходить практично до будь-я
Купити якісні матраци в Києві на Dybok.ua Купити якісні матраци в Києві на Dybok.ua Ні для кого не секрет, як багато часу ми проводимо, милуючись сновидіннями. Сон займає ні багато ні
Особливості вибору шафи-купе із дзеркальними дверками​ Особливості вибору шафи-купе із дзеркальними дверками​ Дзеркальна шафа-купе — універсальні меблі, які відмінно доповнять інтер'єр спальні, вітальні, передп
Кращий вибір комодів в Дніпрі - Dybok.ua Кращий вибір комодів в Дніпрі - Dybok.ua Якщо Ви вирішили, що Вашому будинку для повної гармонії не вистачає гарного стильного комода, тоді з
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴