Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

ТВ-стінки у вітальню

Вітальні, стінки - ТВ-стінки

Незважаючи на те, що в 21 столітті фільм, новини або улюблену передачу можна подивитися на моніторі комп'ютера, телевізор, як і раніше, залишається незмінним атрибутом сучасної квартири. Відповідно, важливий вибір меблів, що дозволяє якомога комфортніше розмістити ТВ-техніку в приміщенні. Оптимальне рішення проблеми - спеціально обладнана меблева стінка або тумба під телевізор, які стильно впишуться в інтер'єр вітальні або спальні.

Переваги стінки під телевізор і критерії вибору

Основна цінність стінок для вітальні - це їх універсальність. Господар сам може моделювати розміщення шафи, полиць або ж зовсім відмовитися від якогось елементу. Другий плюс - компактність. Даний момент особливо актуальний для квартир з невеликою площею.

Більшість сучасних моделей виготовляються з МДФ, ДСП, дерева, скла, металу, пластику. Ці матеріали відрізняються по довговічності, міцності, стирання, стійкості до вологи, вицвітання. Відповідно, від цього залежить і ціна стінок та комодів під ТВ-пристрої.
У виробництві меблів з ДСП і МДФ використовуються пресовані плити з деревних стружок і тирси. У ДСП додаються домішки, МДФ вважається більш екологічно чистим матеріалом. Скло, дзеркало і метал в меблевих конструкціях можуть бути основними компонентами, але більше служать в якості додаткових матеріалів. Модулі з пластика дуже популярні завдяки своїй легкості і невисокої вартості.

І все ж найдовговічнішими, міцними, вишуканими завжди були та будуть меблі з натурального дерева. Вони підкреслюють естетику і благородство інтер'єру квартири. Ціни кусаються, але якщо гаманець дозволяє і Ви зважилися на дорогу покупку, то обов'язково поцікавтеся, яка порода дерева використана у виготовленні.
Стінки і тумби з дуба, горіха, клена найбільш довговічні і стійкі до будь-яких зовнішніх впливів. Вони хороші навіть без лакування і прослужать не одне десятиліття. Сосна, береза, вільха менш міцні.

Матеріали в меблевих конструкціях нерідко комбінуються, що створює особливий ефект. Купити сьогодні недорого ТВ-стінку в зал не питання, але при виборі необхідно враховувати наступні критерії:

  1. Візуальність. Стінка під телевізор повинна органічно вписуватися в єдиний стиль кімнати, відповідати загальній колірній гаммі і відображати індивідуальність смаку господарів.
  2. Функціональність. Оскільки стінка призначена не тільки для установки телевізора, в ній повинно бути якомога менше марного простору і якомога більше секцій для розміщення речей.
  3. Габарити. Розмір важливий! Купівля меблів повинна здійснюватися з урахуванням раціонального використання кімнатної території.
  4. Особливу увагу слід приділити якості. Тут важливий матеріал, з якого виготовлені меблі, довговічність конструкції, міцність рухомих деталей.
  5. Відповідність якості та ціни. Буде прикро, якщо через недогляд меблі прослужить дуже короткий термін, а гроші сплачені великі.

Стінка під телевізор у вітальню

Якщо у квартирі кілька кімнат, то в більшості випадків перегляд телепередач проходить в залі. Шафа-купе з нішею під телевізор оптимально впишеться в інтер'єр, з'єднавши два в одному — шафа з купейними дверцятами і тумбу під телевізор. Місткі полиці дозволять розмістити білизна, одяг. Крім цього, шафа-купе з тв зоною може мати додаткові ящики, антресолі, вішалки, комод — словом, являти собою повноцінну стінку.

Шафа з полицею під ТВ буває різних параметрів, в залежності від розміру техніки. Ніша для телевізора передбачає спеціальні роз'єми для кабелів, що дозволяють безпроблемно монтувати ТВ-механізм.

расива міні-стінка під телевізор в сучасному стилі чудово впишеться в вітальню, в спальню, кухню, дитячу. Вона складається з кількох меблевих компонентів, зроблених в єдиному ключі, з одного і того ж матеріалу і з'єднаних між собою.
Модульна система під телевізор може бути виконана в класичному стилі, модерн або хай-тек. Особливо актуальний вибір стінки для плазми, що купується в малогабаритні квартири або студії, де одна кімната виконує кілька функцій.

Зазвичай стінка складається з тумби для телевізора з навісної полиці, шафи, комоду, додаткових ящиків, шафи-вітрини. Широкий асортимент дозволяє вибрати меблі відповідної вартості і якості.

Міні-стінки під телевізор в спальню

Установка телевізора нерідко надається перевага в спальні. Маленькі стінки-трансформери відмінно вписуються в кімнату невеликого розміру, не захаращуючи її.
З переваг таких меблів можна виділити наступне:

  • зручність зберігання: полиць не надто багато, тому кожна річ буде завжди на місці і швидко перебувати;
  • візуальне розширення простору;
  • оскільки міні-стінки виконані з модульних деталей, то при необхідності легко трансформуються з одного приміщення в інше;
  • вартість комплекту модульної системи під телевізор невисока, так як матеріалу витрачається менше, ніж на об'ємні конструкції.

Не менш популярний варіант для місця ТВ-техніки - тумби під телевізор. Як правило, по конструкції вони бувають двох видів - прямокутні і кутові. Тв-тумба з розсувними дверцятами дозволяє заховати при необхідності телевізор. Це особливо зручно, якщо техніка не дуже вписується в інтер'єр або її потрібно захистити від зовнішніх впливів.

Розмір слід вибирати в залежності від габаритів приміщення і техніки, для якої тумбочка під телевізор призначена. У просторій вітальні погано виглядатиме мініатюрна тумба, а спальню або кухню захарастить велика. Слід враховувати, що біля екрану телевізора ми проводимо чималу частину життя. Тому до вибору ТВ-техніки, а також меблів для її установки слід ставитися відповідально.

Широкий вибір тумб, сучасної стінки під великий телевізор або маленький дозволяє клієнту знайти оптимальний варіант, відповідний власним смаком і купівельної спроможності.

Читайте також

Кутова чи пряма кухня — яка краще? Кутова чи пряма кухня — яка краще? Вибір кухні — відповідальне завдання, від ретельності підходу до якого залежить задоволеність кінцев
Купити спальні у Львові за хорошою ціною Купити спальні у Львові за хорошою ціною Коли втомився і хочеш відпочити, то в першу чергу мрієш опинитися в своїй рідній спальні, де можна в
Модульні шафи-купе – сучасні меблі Модульні шафи-купе – сучасні меблі Модульні шафи-купе можна без вагань назвати одним з найбільших відкриттів в меблевій індустрії. Саме
Як обрати пуфік в передпокій Як обрати пуфік в передпокій Пуфік (від фр. Pouf) являє собою різновид м'яких меблів, що за зовнішнім виглядом нагадує табуретку
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴