Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Обираємо шафу

Шафа є елементом естетичним, функціональним, практичним.

В кожній спальні має бути шафа, так як це один із найважливіших меблевих виробів у будь-якій домівці, адже всі речі повинні мати місця для схову та сортування, щоб приміщення було охайним, а зайві речі не заважали.

Шафа може мати різні «обличчя», тому що, умовно можна поділити цей вид меблів на шафи у спальню (гардероб, шифоньєр для одягу), у вітальню, в передпокій, у дитячу, в офіс тощо… Також, як варіант шафи виступає тумбочка (маленька шафка для речей), пенал (шафа з поличками для білизни), вітрина (шафа зі скляними фасадами), буфет (шафа для продуктів та посуду), а також книжкова шафа.

В даній статті ми розглянемо домашні підлогові шафи з розкривними дверима.

В каталозі нашого інтернет-магазину представлені шафи:

  • кутові
  • прямі
Стандартні стулкові шафи за структурою бувають:
  • з верхніми антресолями
  • платтяний відділ + полиці
  • платтяний відділ + шухляди

Важливо звертати увагу на фурнітуру та внутрішнє наповнення шафи. Адже від того, як добре прикріплена штанга у платтяному відділі та безпечно встановлені полиці з шухлядами залежить те, на скільки дана шафа буде місткою та функціональною.

Найкраще на меблевому ринку України себе зарекомендувала фурнітура німецьких та польських виробників.
Також, досить якісною вважається фурнітура фабричного Китаю для меблів середнього цінового діапазону.

Ми пропонуємо шафи з якісною німецькою фурнітурою (Hettich, Hafele) українських виробників, таких як VMV holding, БРВ Україна / Гербор Холдінг, MiroMark. Якісна фурнітура фабричного Китаю зустрічається в шафах Світ Меблів та ін.

Щодо матеріалів.

На нашому сайті представлені товари із ДСП, МДФ (різні оформлення) та натурального дерева. До чого ж, часто фасади з МДФ шпонованої більш практичні, ніж з натуральної деревини.

Найчастіше, корпус (боковини та внутрішнє наповнення) шафи виготовлений з ДСП або ламінованої ДСП.
Перевагами ДСП є доступна ціна, величезна палітра кольорів та оформлення, звукоізоляційні властивості, також матеріал досить вологостійкий та довговічний. Безпечною для здоров’я та якісною вважається ДСП класу Е1.

МДФ (патинована, лакована, фарбована, шпонована…) – надзвичайно практичний та красивий матеріал, який використовують для фасадів шаф. МДФ – екологічно чиста деревостружкова плита, яка має досить багато переваг, основні серед яких: вологостійкість, довговічність, екологічність, висока естетична якість, міцність, стійкість до перепадів температур.
- МДФ патинована має ефект старіння поверхні, яка гарно виглядатиме в інтер’єрах стилю барокко, класичному та деяких сучасних стилів;
- МДФ лакована покривається лаком або фарбою і лаком та має бездоганний глянцевий вигляд, легка у догляді, відбиває світло;
- МДФ фарбована зазвичай має теж глянцеву поверхню, а фарба надає поверхні якісне покриття та привабливий вигляд;
- Особливої уваги варта шпонована МДФ. Шпон – це тонка пластина деревини, яка нашарована на поверхню плити, завдяки чому якість та естетичний вигляд МДФ зростає удвічі.

Натуральне дерево. Ми пропонуємо меблі з натурального дерева різних порід, таких як бук, сосна, вільха, дуб та інші. Переваги меблів з дерева очевидні: екологічність, міцність, натуральність, довговічність... за такими меблями легко доглядати і можна реставрувати, що дозволяє після тривалого використання поновити зовнішній вигляд виробу до стану нового.

На що в першу чергу звертати увагу при виборі шафи?

Перш за все, варто визначитись з місцем розташування та призначенням меблів:

  1. Якщо Ви обираєте шафу для спальні, то це має бути вмістка модель, з глибиною не менше 60 см, щоб платтяний відділ був укомплектований штангою.
    Висота та ширина шафи залежить від доступного простору у кімнаті та Вашого зросту (щоб зручно було діставати речі з верхніх полиць). Також, якщо висота стель перевищує 280 см, чудовим варіантом будуть шафи з висотою 240 см та вище. А щоб дістатися одягу, рекомендуємо встановити механізм пантограф, завдяки якому можна з легкістю перемістити верхній ряд з одягом донизу.
  2. Шафа для вітальні може мати платтяний відділ або полички, в залежності від того, які речі Ви плануєте в ньому розміщувати.
    Зазвичай, шафи в зал, аби не виступати габаритами порівняно з іншими меблями, радимо купувати з глибиною 45-46 см. Шафа матиме полиці або ж полиці з платтяним відділом, який оснащений мікроліфтом. У такій шафі зручно зберігати верхній одяг.

  1. Шафа для передпокою найчастіше теж оснащена мікроліфтом для платтяного відділу та полицею для головних уборів. Мікроліфт зручний у тому випадку, коли недоречні габаритні меблі, але одяг потрібно кудись сховати. Тому висувний мікроліфт допоможе вирішити дане питання і вмістить у меблі до 5-ти досить габаритних речей з верхнього одягу.
    Шафи у передпокій найчастіше пропонуються двохдверними та із дзеркалом на фасаді.
    Дуже зручним варіантом для передпокою є модульна шафа-купе, розміри та дверне наповнення якої Ви можете обрати самостійно, або ж комплекти шаф-купе — підібрані готові рішення.
  2. Щодо шафи для дитячої. Тут потрібен особливий підхід.

Шафа у дитячу кімнату повинна бути:
- ергономічна: відповідно віку дитини, щоб вона самостійно могла покласти а дістати потрібні їй речі;
- безпечна: йдеться про якісні матеріали, фурнітуру та міцну конструкцію;
- шафа має подобатись малюкові, тому на нашому сайті Ви знайдете багато варіантів шаф та шаф-купе з відповідним оформленням для дитячої кімнати: це можуть бути герої мультфільмів, різноманітні яскраві дизайни, природа, іграшки, тварини тощо.

Поради стосовно кольорового рішення Вашої шафи.

Насьогодні дуже популярними стали світлі кольори. Це є кольори, які імітують прожилки деревини (дуб сонома, трюфель, аппалачі, північне дерево, дуб молочний та інші), а також матовані поверхні (сірий, беж, білий, мокко, латте і т.п.).

Варіантів кольорового оформлення безліч, але який колір обрати саме Вам? Ось що на цю тему говорять ведучі дизайнери:

  • ТОП актуальних відтінків для шаф: білий, бежевий, оливковий, відтінки деревинного (світлі та темні).
  • Використовуйте різні відтінки білого / світлого. Білий можна поєднувати з сірим, бежевим, коричневим. Красиво виглядають білі меблі у поєднанні із деревинними структурами.
    Біла шафа додає кімнаті чистоти, свіжості, простору.
  • Враховуйте стиль дизайну приміщення.
    Наприклад, мінімалізм любить беж, чорний, білий та відтінки сірого; класичні та античні стилі переважно дотримуються яблуневих, горіхових кольорів; сучасному модерну та хай-тек властиві кавові відтінки, світлі та темні, чорний, поверхні глянець; стилю прованс властиві квіткові пастельні відтінки а кантрі полюбляє природні деревинні.
  • Не менш важливим є відповідність Вашому смаку та типу темпераменту. Обирайте колір шафи, інших меблів та оформлення кімнати по Вашому психотипу, щоб простір створював затишок, атмосферу релаксу та сприяв повноцінному відпочинку.

Читайте також

Як вибрати стільці для дому Як вибрати стільці для дому Стільці — важлива складова меблевої композиції, без якої не обходяться ні в одному будинку. Виробник
Вітальня в сучасному стилі - неповторний дизайн Вітальня в сучасному стилі - неповторний дизайн Близьке оточення, друзі і родичі, становлять одну з найважливіших частин життя кожної людини. До цьо
Біла кухня — родзинка інтер'єру Біла кухня — родзинка інтер'єру Біла кухня - варіант непрактичний, але неймовірно розкішний. Інтер'єр кухні в білих тонах вийде одно
Ліжка для спальні: особливості та різновиди Ліжка для спальні: особливості та різновиди У кожній кімнаті є головний елемент, акцент, який задає настрій куточка і створює його атмосферу. У
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴