Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

​Як не помилитися при виборі шафи-купе в передпокій

Який передпокій можна назвати ідеальним? Функціональний і сучасний, де все продумано до дрібниць, а також той, що буде адаптованим під потреби членів сім'ї. Приміщення стає таким тільки після ремонту і облаштування. Важливим етапом другого процесу виступає підбір меблів, особливо місткою системи зберігання.

Традиційно в передпокій купують шафу для верхнього одягу, взуття, аксесуарів та інших особистих речей. Вибрати її не так просто, як здається. Далеко не всі моделі поєднують в собі функціональність і естетичність, при цьому займаючи небагато місця, що актуально для власників малогабаритних квартир. Сьогодні ринок переповнений всілякими варіантами, але не всі вони довговічні і відповідають заявленим вимогам. Якщо Ви хочете купити якісну сучасну шафу, робіть замовлення в нашій компанії. У каталозі «Дубок» представлені системи зберігання різних розмірів і дизайнів. Щоб не помилитися у виборі, враховуйте рекомендації, розписані нижче.

Основні типи шаф в передпокій

Перед вивченням асортименту на сайті «Дубок» подивіться на свій коридор і подумайте, де краще встановити систему для зберігання речей. Зробіть відповідні заміри, визначте, з якими мінімальними і максимальними параметрами краще купити шафу. Врахуйте, що в довгому вузькому коридорі практично немає місця для «зайвих» дверей. В такому випадку оптимальним варіантом буде шафа-купе. Установка моделі з розсувними дверима — це економія простору.

Після зняття замірів можна приступати до оцінки переваг і недоліків основних різновидів шаф для передпокоїв. Почнемо з опису корпусних виробів, які не втрачають своєї популярності з роками. Це традиційні окремі конструкції, не обділені мобільністю, надійністю і простотою в збірці. Корпусні позиції найчастіше купують для просторих холів або широких коридорів.

Модульні системи — наступний різновид, який сьогодні знаходиться в топі продажів. Наші покупці ставлять їм найвищі оцінки з таких причин:

• можливість покупки тільки тих модулів, які необхідні для облаштування та відповідають потребам їх власників;

• величезний вибір меблів за розмірами, формами, призначенням;

• компактність і багатофункціональність;

• дизайн, продуманий до дрібниць.

Модульні системи зберігання для передпокою виконані в одному стилі і колірному дизайні. При правильному підборі вони ідеально вписуються в інтер'єр, доповнюючи його. Вартість робить їх доступними для більшості, в цьому можна переконатися, переглянувши товари в каталозі «Дубок». Комплектація передбачає наявність шафи, навісної вішалки, дзеркала, комоду, тумби для взуття і т. д. Вибирайте те, що вам потрібно, і не переплачуйте.

Площа приміщення дозволяє облаштувати містку гардеробну? Дивіться відповідні системи, аналізуйте їх функціональність і робіть вибір на користь кращої. Гардеробна — це неймовірно зручно, містко і сучасно. Якщо дотримуватися порядку, не виникне проблем з пошуком речей, для кожного типу одягу можна виділити окрему секцію. Іноді в квартирах сучасних новобудов і приміщеннях старого зразка біля передпокою є комора, яка часто перетворюється на місце для зберігання давно непотрібних речей. Переобладнайте її в сучасну гардеробну, зміни вас порадують!

Крім конструкції, обов'язково слід висвітлити параметри щодо функціоналу, тобто до кількості висувних ящиків, полиць, секцій зі штангами. У передпокої значиму роль грає дзеркало. Воно дозволяє оцінити зовнішній вигляд і переконатися у власній привабливості перед виходом на вулицю. Щоб не купувати його окремо, рекомендуємо підібрати шафу із дзеркалом. Велике відображаюче полотно також візуально розширює приміщення.

Конфігурація шафи для передпокою

Щоб правильно визначити цей параметр, враховують планування кімнати. Виділяють шафи з наступними конфігураціями:

• прямокутні. Це позиції класичної форми, які встановлюють уздовж однієї із стін або в кутку. Добре вписуються в широкий простір;

• г-образні. Максимум місця для зберігання речей — їх основна перевага. Можуть складатися з секцій різної ширини, встановлюються в кутку уздовж двох стін. Їх вибирають для габаритних прихожих, коли немає необхідності продумувати кожен сантиметр площі;

• кутові. Оптимальні варіанти для невеликих прихожих, при значній місткості і функціональності займають мінімум місця. Ці моделі називають зразками ергономіки, адже вони складаються з декількох секцій, з'єднаних під прямим кутом. Актуальними в приміщеннях будь-якого планування і площі.

Порада: правильно чинять ті покупці, які при виборі шафи для передпокою відштовхуються від площі і планування, а не акцентують увагу на дизайні. Занадто габаритна конструкція, навіть якщо вона дуже подобається зовні, зробить кімнату незручною, що стане очевидним уже в перший день установки. В першу чергу дивіться на параметри ширини, висоти і глибини, в другу - на дизайн.

Як правильно вибрати шафу в передпокій

Оптимальні варіанти для кожного випадку ми представили нижче.

Почнемо з довгих коридорів. Для них купують переважно прямі корпусні конструкції, а ось для маленьких — кутові або лінійні двохдверні. Чи є універсальний варіант? Так, шафа-купе з відповідними параметрами. Його перевага над традиційними моделями полягає в наявності розсувних дверей. Поставили завдання максимально зберегти простір і візуально збільшити його? Позиції з дзеркальними дверима дозволяють легко впоратися з цим завданням. Цікаво і ефектно виглядають полотна, декоровані візерунками, малюнками і т. д.

Ціна шафи не має значення, на першому місці стоять дизайн і висока якість? Системи зберігання з масиву і добротного МДФ прослужать довгий час без втрати естетичності. Підкреслити почуття стилю дозволять фасади з декоративною різьбою, фотодруком і т. д.

Корисно: якість будь-якої шафи буде високою, якщо виробник дає гарантію і готовий надати сертифікати. В іншому випадку, навіть від виробів з масиву не варто чекати надійності.

Роблячи замовлення на «Дубок», ви купуєте сертифіковані меблі! Ми співпрацюємо з провідними фабриками, які використовують якісні матеріали та піклуються про власну репутацію. Не рекомендуємо залишати без уваги фурнітуру, вона повинна бути довговічною, в іншому випадку її доведеться міняти в найближчому майбутньому. Практика показує, що надійністю відрізняються наступні елементи системи: сталева або алюмінієва рама, металеві напрямні та ролики.

Важливо: грати на контрасті допустимо, тільки коли дозволяє площа. І, нарешті, коли на прикметі є кілька хороших варіантів, проаналізуйте їх практичність. Робіть вибір на користь меблів з фасадами, які стійкі до вологи, забруднень і не додають клопоту під час прибирання. Бажано, щоб поверхня була миюча. Якщо сподобалося відразу кілька товарів з нашого каталогу і Вам важко зробити вибір на користь одного з них, звертайтеся до менеджера. Фахівець допоможе співставити всі переваги і недоліки.

Категорії товарів

Читайте також

Як організувати вуличне прибудинкове освітлення? Як організувати вуличне прибудинкове освітлення? Прибудинкове освітлення має виконувати також естетичну функцію, тому неабиякого значення необхідно н
Двоспальне ліжко з дерева - запорука здорового сну Двоспальне ліжко з дерева - запорука здорового сну Двоспальне ліжко — це важливий елемент меблів, який потрібно вибрати у першу чергу, та вже від нього
Дитяча — затишок Вашого малюка Дитяча — затишок Вашого малюка Дитячі меблі - найбільш відповідальна частина оформлення квартири або будинку. Все інше ви можете ви
Кухні в Житомирі найбільший вибір за доступною ціною на Dybok.ua Кухні в Житомирі найбільший вибір за доступною ціною на Dybok.ua Кухня - це серцевина всього будинку. Саме тут збирається сім'я в повному складі, щоб смачно поїсти,
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴