Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Де вигідно купити комод в Одесі

Купить комод в Одессе недорого
Купити комод, це дуже простий і продуктивний спосіб - зробити кімнату просторішою і вільнішою. Можна за допомогою практичних і містких меблів домогтися багато вільного простору в будинку. Комоди - це саме той меблевий атрибут, який і місткий, і функціональний. Якщо пам'ятаєте, то комоди були популярними вже давно. Багато століть поспіль люди поколіннями зберігали в комодах речі, посуд і різний дрібязок. Мода на цей меблевий елемент не пройшла і зараз. Інтернет-магазин Dybok.ua пропонує Вашій увазі стильні і надійні комоди за розумними цінами. Вони прослужать вам вірою і правдою багато десятиліть, а у спадок перейдуть до Ваших дітей.

Вибираємо комоди правильно

Давайте розберемося, на що ж треба звернути увагу при підборі комода, щоб не потрапити в халепу. Отже, беремо на замітку:

  • Для початку слід добре подумати і вирішити, з якою саме метою Ви його купуєте. Чи будете Ви його використовувати за прямим призначенням або лише в якості приємного і стильного доповнення в інтер'єрі кімнати. Від цього безпосередньо залежатиме, наскільки місткою повинна бути обновка.
  • Вивчіть розміри кімнати, де буде стояти покупка. Велике значення має правильне розташування комода в приміщенні, так як треба простір розширювати, а не навпаки.
  • Якщо планується, що його будуть використовувати і діти, тоді краще підбирати невисоку модель і простежити, щоб шухляди висувалися в комоді без особливих зусиль. Іншими словами, щоб дитині не було важко витягати шухлядки.
  • Ні для кого не секрет, що розумна сучасна людина завжди прагне знайти оптимальне співвідношення ціни і якості. Інтернет-магазин Dybok.ua відмінно підходить за всіма показниками. По-перше, ми пропонуємо доступну і конкурентну цінову політику, а по-друге - високоякісну меблеву продукцію. Наш магазин співпрацює виключно з перевіреними меблевими фабриками, які працюють на ринку далеко не перший рік і які зарекомендували себе з кращого боку. Серед наших постійних партнерів, такі відомі, як: Гербор, БМФ, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark. Тому, купувати комоди в Одесі вигідно саме на сайті Dybok.ua.
  • Рекомендуємо звернути увагу на моделі комодів, які виконані з екологічно чистої сировини, зокрема з добротних ДСП і МДФ. Перевірте, щоб стінки були товстими і надійними. Такі меблі не соромно буде подарувати або передати в спадщину навіть онукам.

Купити комод в Одесі простіше простого в інтернет-магазині Dybok.ua

Якщо Ви ще ніколи не робили покупки онлайн, саме час спробувати. Тут стільки переваг: не треба стояти в чергах, витрачати час на транспорт і т.д. Все гранично просто і комфортно. Робите собі чашечку ароматної кави, улаштовуєтеся зручно в кріслі і відкриваєте наш сайт. Заходьте в каталог і вибирайте собі відповідну модель комода, який прикрасить Ваш будинок. Що ми можемо Вам запропонувати:

Добротні і благородні комоди. Такий вибір ідеальний для малогабаритних приміщень. Завдяки такому елементу інтер'єру можна зробити кімнату просторіше і візуально розширити простір. Комоди практичні і місткі, хоча зовні виглядають дуже акуратно і компактно. У них зручно зберігати постільну білизну і важливі папери.

В асортименті нашого магазину представлені найбільш апетитні пропозиції від наших сумлінних і надійних виробників: Гербор, БМФ, Пєхотін, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark.

Вишукані тумби. Також в нашому магазині представлені цікаві моделі тумб. Вони більш компактні і приземкуваті. Стильні тумби ідеально підходять для зберігання книг, косметики, дріб'язку і т.д.

ТВ Тумби. На нашому сайті Ви знайдете великий вибір універсальних тумб під телевізор. Це сучасний елемент меблів, який виконує не тільки естетичну функцію, а й практичну. По-перше, така ТВ тумба є ідеальною підставкою під телевізор, а по-друге, вона містка і простора, тут можна зберігати багато корисних речей. При виборі треба звернути увагу на місце розташування телевізора в кімнаті. Якщо він буде стояти в кутку, тоді Вам потрібна кутова тумба, таким чином можна більш раціонально і ефективно використовувати простір в кімнаті. Також треба виміряти габарити вашого ТВ, щоб підставка в результаті не опинилася менша розмірами.

Тумби. Це важливий меблевий елемент для спальні. При покупці треба врахувати висоту тумби, яка повинна збігатися з розмірами ліжка. Іншими словами вони повинні бути однієї висоти, інакше буде незручно. Тумба не повинна закривати Вам огляд всієї спальні.

Взуттєві тумби.

Як правило, все наше взуття знаходиться в передпокої незалежно від її розмірів і ремонту. Тому важливо подбати про те, щоб це було зроблено більш естетично і зручно. Купити тумбу для взуття в Одесі особливо важливо, тому що місто знаходиться біля моря, відповідно на підошві, як правило, багато піску. Щоб його не розносити по всьому будинку, краще прибирати все взуття в тумбу. На сайті нашого магазину представлені взуттєві тумби кращих виробників за розумними цінами. Поспішайте купити в Одесі.

Переваги покупки комодів в інтернет-магазині Dybok.ua

Погодьтеся, меблі для свого будинку ми купуємо далеко не кожен день. Тому вкрай важливо не помилитися у своєму виборі, придбати високоякісні меблі і при цьому не переплатити. Ми пропонуємо зупинити свій вибір на інтернет-магазині Dybok.ua бо це вигідно, правильно і зручно.

  • Ми - магазин лідер 2016 року за версією «Української народної премії", незважаючи на молодий вік бренду. За нами виявилися навіть такі популярні бренди, як Jysk, Butlers і English Home.
  • Онлайн-покупки в надійному магазині - це так просто і комфортно. Ніяких конфліктів, все мирно, доступно і зрозуміло. При цьому Ви отримуєте високий рівень обслуговування і відмінний сервіс. У нашому колективі працюють виключно професіонали меблевої справи. Проконсультуватись по будь-яких питань, які Вас цікавлять, Ви можете прямо зараз. Телефонуйте нам і питайте. Якщо Ви ще не визначилися з вибором, і не знаєте, яка модель комода Вам більше підійде, набирайте. Наші консультанти зададуть навідні запитання і допоможуть вам зробити правильну покупку.
  • В асортименті інтернет-магазину Dybok.ua представлена ​​шикарна палітра комодів всілякої комплектації і розмірів. З усіма актуальними пропозиціями Ви можете ознайомитися в каталозі продукції. На все комоди діє річна гарантія.
  • Купуйте меблі в нашому магазині на суму від 1000 гривень і ми її доставимо безкоштовно в будь-яку точку Одеси. Якщо сума покупки менше, тоді доставка Вам обійдеться лише в 50 гривень.
  • В Одесі працює велика кількість пунктів видачі меблів. Це так зручно. Тут представлений повний перелік адрес, де можна отримати своє замовлення.

Додайте стабільності і комфорту Вашому будинку - купіть стильний комод.

Читайте також

Дитячий диван. Особливості вибору. Дитячий диван. Особливості вибору. Під час вбору спального місця для дитини перед батьками постає питання: що краще купити, диван чи лі
Що таке диван-єврокнижка Що таке диван-єврокнижка Без дивана неможливо уявити собі комфортне житло сучасної людини. Однак необхідність заощадити квадр
Як правильно обрати диван для маленької кімнати Як правильно обрати диван для маленької кімнати Для облаштування сучасної квартири і створення затишної атмосфери потрібно натхнення. Але воно часто
Плюси та мінуси механізму трансформації дивана дельфін Плюси та мінуси механізму трансформації дивана дельфін Механізм трансформації дельфін – головні переваги та недолікиПотреба в розкладних м'яких меблях акту
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 150 грн за весь кредитний період

AVD_Super-14 AVD_Super-14
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
СМС-інформування 699 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴