Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Де вигідно купити комод в Одесі

Купить комод в Одессе недорого
Купити комод, це дуже простий і продуктивний спосіб - зробити кімнату просторішою і вільнішою. Можна за допомогою практичних і містких меблів домогтися багато вільного простору в будинку. Комоди - це саме той меблевий атрибут, який і місткий, і функціональний. Якщо пам'ятаєте, то комоди були популярними вже давно. Багато століть поспіль люди поколіннями зберігали в комодах речі, посуд і різний дрібязок. Мода на цей меблевий елемент не пройшла і зараз. Інтернет-магазин Dybok.ua пропонує Вашій увазі стильні і надійні комоди за розумними цінами. Вони прослужать вам вірою і правдою багато десятиліть, а у спадок перейдуть до Ваших дітей.

Вибираємо комоди правильно

Давайте розберемося, на що ж треба звернути увагу при підборі комода, щоб не потрапити в халепу. Отже, беремо на замітку:

  • Для початку слід добре подумати і вирішити, з якою саме метою Ви його купуєте. Чи будете Ви його використовувати за прямим призначенням або лише в якості приємного і стильного доповнення в інтер'єрі кімнати. Від цього безпосередньо залежатиме, наскільки місткою повинна бути обновка.
  • Вивчіть розміри кімнати, де буде стояти покупка. Велике значення має правильне розташування комода в приміщенні, так як треба простір розширювати, а не навпаки.
  • Якщо планується, що його будуть використовувати і діти, тоді краще підбирати невисоку модель і простежити, щоб шухляди висувалися в комоді без особливих зусиль. Іншими словами, щоб дитині не було важко витягати шухлядки.
  • Ні для кого не секрет, що розумна сучасна людина завжди прагне знайти оптимальне співвідношення ціни і якості. Інтернет-магазин Dybok.ua відмінно підходить за всіма показниками. По-перше, ми пропонуємо доступну і конкурентну цінову політику, а по-друге - високоякісну меблеву продукцію. Наш магазин співпрацює виключно з перевіреними меблевими фабриками, які працюють на ринку далеко не перший рік і які зарекомендували себе з кращого боку. Серед наших постійних партнерів, такі відомі, як: Гербор, БМФ, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark. Тому, купувати комоди в Одесі вигідно саме на сайті Dybok.ua.
  • Рекомендуємо звернути увагу на моделі комодів, які виконані з екологічно чистої сировини, зокрема з добротних ДСП і МДФ. Перевірте, щоб стінки були товстими і надійними. Такі меблі не соромно буде подарувати або передати в спадщину навіть онукам.

Купити комод в Одесі простіше простого в інтернет-магазині Dybok.ua

Якщо Ви ще ніколи не робили покупки онлайн, саме час спробувати. Тут стільки переваг: не треба стояти в чергах, витрачати час на транспорт і т.д. Все гранично просто і комфортно. Робите собі чашечку ароматної кави, улаштовуєтеся зручно в кріслі і відкриваєте наш сайт. Заходьте в каталог і вибирайте собі відповідну модель комода, який прикрасить Ваш будинок. Що ми можемо Вам запропонувати:

Добротні і благородні комоди. Такий вибір ідеальний для малогабаритних приміщень. Завдяки такому елементу інтер'єру можна зробити кімнату просторіше і візуально розширити простір. Комоди практичні і місткі, хоча зовні виглядають дуже акуратно і компактно. У них зручно зберігати постільну білизну і важливі папери.

В асортименті нашого магазину представлені найбільш апетитні пропозиції від наших сумлінних і надійних виробників: Гербор, БМФ, Пєхотін, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark.

Вишукані тумби. Також в нашому магазині представлені цікаві моделі тумб. Вони більш компактні і приземкуваті. Стильні тумби ідеально підходять для зберігання книг, косметики, дріб'язку і т.д.

ТВ Тумби. На нашому сайті Ви знайдете великий вибір універсальних тумб під телевізор. Це сучасний елемент меблів, який виконує не тільки естетичну функцію, а й практичну. По-перше, така ТВ тумба є ідеальною підставкою під телевізор, а по-друге, вона містка і простора, тут можна зберігати багато корисних речей. При виборі треба звернути увагу на місце розташування телевізора в кімнаті. Якщо він буде стояти в кутку, тоді Вам потрібна кутова тумба, таким чином можна більш раціонально і ефективно використовувати простір в кімнаті. Також треба виміряти габарити вашого ТВ, щоб підставка в результаті не опинилася менша розмірами.

Тумби. Це важливий меблевий елемент для спальні. При покупці треба врахувати висоту тумби, яка повинна збігатися з розмірами ліжка. Іншими словами вони повинні бути однієї висоти, інакше буде незручно. Тумба не повинна закривати Вам огляд всієї спальні.

Взуттєві тумби.

Як правило, все наше взуття знаходиться в передпокої незалежно від її розмірів і ремонту. Тому важливо подбати про те, щоб це було зроблено більш естетично і зручно. Купити тумбу для взуття в Одесі особливо важливо, тому що місто знаходиться біля моря, відповідно на підошві, як правило, багато піску. Щоб його не розносити по всьому будинку, краще прибирати все взуття в тумбу. На сайті нашого магазину представлені взуттєві тумби кращих виробників за розумними цінами. Поспішайте купити в Одесі.

Переваги покупки комодів в інтернет-магазині Dybok.ua

Погодьтеся, меблі для свого будинку ми купуємо далеко не кожен день. Тому вкрай важливо не помилитися у своєму виборі, придбати високоякісні меблі і при цьому не переплатити. Ми пропонуємо зупинити свій вибір на інтернет-магазині Dybok.ua бо це вигідно, правильно і зручно.

  • Ми - магазин лідер 2016 року за версією «Української народної премії", незважаючи на молодий вік бренду. За нами виявилися навіть такі популярні бренди, як Jysk, Butlers і English Home.
  • Онлайн-покупки в надійному магазині - це так просто і комфортно. Ніяких конфліктів, все мирно, доступно і зрозуміло. При цьому Ви отримуєте високий рівень обслуговування і відмінний сервіс. У нашому колективі працюють виключно професіонали меблевої справи. Проконсультуватись по будь-яких питань, які Вас цікавлять, Ви можете прямо зараз. Телефонуйте нам і питайте. Якщо Ви ще не визначилися з вибором, і не знаєте, яка модель комода Вам більше підійде, набирайте. Наші консультанти зададуть навідні запитання і допоможуть вам зробити правильну покупку.
  • В асортименті інтернет-магазину Dybok.ua представлена ​​шикарна палітра комодів всілякої комплектації і розмірів. З усіма актуальними пропозиціями Ви можете ознайомитися в каталозі продукції. На все комоди діє річна гарантія.
  • Купуйте меблі в нашому магазині на суму від 1000 гривень і ми її доставимо безкоштовно в будь-яку точку Одеси. Якщо сума покупки менше, тоді доставка Вам обійдеться лише в 50 гривень.
  • В Одесі працює велика кількість пунктів видачі меблів. Це так зручно. Тут представлений повний перелік адрес, де можна отримати своє замовлення.

Додайте стабільності і комфорту Вашому будинку - купіть стильний комод.

Читайте також

Вибір фасадів для шафи-купе Вибір фасадів для шафи-купе Завдяки своїй універсальності і зручності шафи-купе з кожним роком стають все більш популярними. Вон
Правильний догляд за м'якими меблями Правильний догляд за м'якими меблями Догляд за меблямиОновлення інтер'єру в квартирі, будинку або офісі - це завжди приємно. Нова обстано
Яке ліжко краще: дерев'яне чи металеве? Яке ліжко краще: дерев'яне чи металеве? Вас чекає один з найскладніших етапів в облаштуванні будинку — вибір ліжка. Це не просто спальне міс
Як обрати хороший табурет: особливості та різновиди Як обрати хороший табурет: особливості та різновиди Табуретка — одна з найбільш затребуваних видів меблів, особливо коли у покупця обмежений бюджет. Її
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴