Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Корисні поради щодо вибору меблів для столової

Їдальня — приміщення для прийому їжі, адаптоване під потреби членів сім'ї та призначене для прийому гостей. Може бути поєднане з кухнею або являти собою окрему кімнату.

Незалежно від площі та планування, їдальня повинна бути зручною і затишною, в ідеалі — просторою. Дизайнери рекомендують підбирати меблі оптимальних розмірів, враховуючи стилістику і колір інтер'єру. Масивній столовій групі немає місця в невеликій кімнаті, її можуть собі дозволити тільки власники просторих апартаментів. Про те, як меблювати приміщення для прийому їжі, докладно розповімо в даній статті.

В інтернет-магазині «Дубок» ви знайдете столову групу, буфет, комод, оптимальні по стилю, розмірам і дизайну. У нашому каталозі — тільки вироби від провідних українських виробників, які підтверджують високу якість і безпеку продукції сертифікатами, а також надають гарантію. Наші партнери — «Світ Меблів», «Новий стиль», БМФ, «Модуль Люкс», «Метал-Дизайн» та інші. Якщо вам складно зробити вибір на користь конкретної позиції, звертайтеся за допомогою до менеджерів. Фахівці компанії «Дубок» докладно розкажуть про вподобаних позиціях, допоможуть зіставити їх переваги та недоліки.

Столи в їдальню

Це центральний елемент інтер'єру в кімнаті, призначений для прийому їжі. Експерти рекомендують підбирати стіл за зовнішнім виглядом і місткістю. За ним має бути комфортно всім членам сім'ї. Якщо ви любите приймати гостей, варто зробити вибір на користь позиції на вісім і більше осіб або ж купити розкладний варіант. Заздалегідь варто визначити вимога до форми і кількості посадочних місць.

Порада: в невеликі столові дизайнери рекомендують встановлювати стіл-трансформер. У зібраному вигляді він буде комфортним для щоденних сімейних трапез, а в розкладеному — місцем для веселого проведення часу з гостями.

Чому ми рекомендуємо звертати увагу на форму? Від неї залежить місце розташування столу. Прямокутні і квадратні моделі універсальні, їх можна поставити в будь-якій зоні, в тому числі і під стіною. Круглі і овальні вироби розміщують переважно по центру. Вони виглядають ефектно, святково і престижно, але займають більше місця. Відсутність кутів — одна з переваг. За рахунок цієї особливості за столом поміщається більше людей, ніж за предметом меблів квадратної або прямокутної форми.

У сучасному інтер'єрі невеликою їдальнею красиво виглядають позиції з круглою стільницею зі скла на 1 ніжці. Купити одну з них — значить візуально розширити простір. Невагомість, надійність і компактність — яскраві переваги скляних обідніх столів.

Стільці в їдальні

Ці предмети інтер'єру радимо підбирати з урахуванням дизайну столу, не забуваючи про комфорт. Подбайте, щоб вони підходили по стилю, були стійкими і довговічними. Ультрамодні позиції — не найкращий вибір для класичної їдальні.

Наведемо кілька прикладів в форматі «питання-відповідь»:

1. Які стільці краще купити для скляного столу? Підбирайте полегшені варіанти без масивних елементів, щоб не «погіршити» інтер'єр.

2. Чи припустимо використання різнокольорових позицій? Так, якщо мова йде про меблювання сучасного простору. Такі стільці — модний тренд 2021 року вони «оживляють» інтер'єр, роблячи його барвистим і веселим.

3. Які стільці служать довше за все? Тривалим терміном експлуатації відрізняються позиції з основою з масиву дерева і металу. У фільтрі сайту «Дубок» вказуйте бажаний тип корпусу.

Щоб не помилитися у виборі, рекомендуємо замовити меблевий столовий комплект. Такі обідні групи є в нашому каталозі. Їх виробляють такі компанії: «Вуд Майстер» і ТМ «ЧДК». Комплект складається з розкладного столу і 4 табуретів. Ціна набору залежить від матеріалів і складності дизайну.

Буфети для їдальні

Вітрину можна назвати обов'язковою складовою інтер'єру приміщення, адаптованого під сімейні та святкові застілля. Купівля буфета — правильне рішення, коли немає жорстких обмежень в квадратних метрах. Для шафи з закритими і відкритими секціями або меблів зі скляними дверцятами знайдеться місце тільки в просторому приміщенні.

Буфети переважно виконані в таких стилях, як:

● класика;

● прованс;

● кантрі

● еко.

Для сучасного приміщення є сенс зробити вибір на користь прозорої скляної вітрини. Вона призначена для зберігання і демонстрації унікальних святкових сервізів, келихів, чайних і кавових наборів.

Важливо: вітрина або буфет — це обличчя господині. І меблі, і посуд завжди повинні бути чистими, акуратно виставленими, ефектними.

Комплекти меблів

Готові набори для їдальні рідко з'являються у продажу. Про те, що зараз є в наявності в нашій компанії, говорили раніше. Сучасні українські виробники пропонують клієнтам комплекти, що складаються з столів і наступної меблів:

● табуретів;

● м'якого куточка з оббивкою з екокожі або текстилю;

● дерев'яних стільців з класичним дизайном.

Комплект без зусиль можна скласти самостійно. Варіанти для сучасного простору, адаптованого під організацію трапез, — м'які різнокольорові міні-крісла на металевих ніжках, аналоги з пластиковим однотонним сидінням (модель «Еліот») або оббивкою з екошкіри (позиція «Мілано») + скляний стіл. При виникненні труднощів під час купівлі звертайтесь до наших менеджерів.


Як правильно вибрати меблі для їдальні

Вдала покупка — результат обдуманого замовлення. З огляду на сказане, дуже важливо визначитися з вимогами до столової групі. Які меблі заслуговують на увагу українського споживача? Виключно практична і функціональна. Пам'ятайте, що в їдальні ви і члени сім'ї будете збиратися мінімум 1 раз в день. Подбайте про те, щоб догляд за меблями відрізнявся простотою. Функціональність — теж важливий параметр, адже при її відсутності предмети інтер'єру не відповідають своєму призначенню. Від цього показника залежить комфорт під час прийому їжі і зручність господині.

Важливим критерієм покупки сьогодні також є дизайн. Естетичну сторону приділяють багато уваги, прагнуть, щоб меблі поєднувалася з обробкою приміщення по стилю і кольору. Їдальня — особа власника квартири або будинку. По її дизайну і наповненню гості судять про смак господині.

Важливо, щоб кімната була не тільки стильною, але і чистою. Легко підтримувати порядок вдасться тільки в функціональному приміщенні, де є:

● місткі ніші;

● органайзери для столових приладів і посуду;

● місце для зберігання змінних комплектів текстилю та іншого.

Обстановка і меблювання мають величезний вплив на самопочуття людини. Від дизайну приміщення і предметів інтер'єру залежить настрій, апетит, комфорт користувача. Не забувайте про вплив кольорів. Якщо переважають теплі відтінки, апетит буде хорошим. Інтер'єр, оформлений в холодних тонах, пригнічує бажання вживати їжу. Уявлення про домашнє тепло і комфорт у кожного українця своє, тому підбирайте меблі з урахуванням власних уподобань і побажань.

Безпека — третій важливий критерій при облаштуванні їдальні. Неприпустимо, щоб предмети інтер'єру негативно впливали на самопочуття і стан здоров'я! Купуйте столи, стільці та буфети виключно з безпечних матеріалів. Який би виріб ви не вибрали в компанії «Дубок», він буде екологічно чистим! Ми ведемо пряму співпрацю з провідними відомими виробниками меблів України, які надають сертифікати якості на продукцію. Ці документи підтверджують, що в процесі виготовлення використовували тільки екологічно чисті матеріали і дотримувалися ГОСТів.

Сучасні сертифіковані меблі для їдальні від «Дубок» — це стильні загальнодоступні комплекти, при виробництві яких застосовували інноваційні технології. Їх використання дозволяє зробити з бюджетних матеріалів чудові довговічні меблі. Столові групи від «Дубок» стильно виглядають, служать роками без втрати естетичного вигляду, коштують недорого. Зробивши замовлення в нашій компанії, ви залишитеся задоволеними якістю виробів. Фото товарів реалістичні, відповідають дійсності.

Також клієнти «Дубок» непогано економлять на доставці. При покупці меблів на 5 000 гривень і більше немає необхідності оплачувати послуги транспортних компаній. Наші фахівці здійснюють адресну доставку, або покупці самостійно забирають замовлення в одному з пунктів самовивозу. Їх адреси вказані в розділі «Контакти».

Категорії товарів

Читайте також

Основні помилки при покупці дивану Основні помилки при покупці дивану Багато людей вважають, що покупка м'яких меблів не викликає складнощів: досить зрозуміти, що саме ва
Розстановка кухонних меблів у Вашій кухні Розстановка кухонних меблів у Вашій кухні Традиційно в просторі кухні виділяють три зони: робочу, їдальню і прохідну. Меблі для робочої зони
Як зібрати шафу своїми руками Як зібрати шафу своїми руками Після покупки корпусних меблів багатьох цікавить, як тепер все це зібрати. І дійсно у людини, яка не
Корисні поради щодо догляду за корпусними меблями Корисні поради щодо догляду за корпусними меблями Всі ми хочемо, щоб наші меблі довго зберігали первісний привабливий вигляд. Однак зіпсувати її можут
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴