Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Кухня без ручок: плюси і мінуси

Кухні без ручок здадуться чимось дивним і незвичайним, якщо раніше простір для приготування і прийому їжі було обладнано традиційним гарнітуром. Жителів України, які з ними особисто «не знайомі», хвилює наступне питання: чи зручна новинка під час експлуатації, і чи заслуговує вона уваги? Відповідь: так, якщо кухонна система оснащена якісною прихованою фурнітурою. Це стильні та практичні позиції, які популярні серед наших клієнтів.

В інтернет-магазині «Дубок» ви знайдете безліч цікавих варіантів кухонь без ручок від відомих виробників меблів. Підібрати їх можна для кімнати будь-якої площі і дизайну. В описах ви знайдете максимум інформації про товар, при необхідності задавайте питання менеджеру компанії. Адресну доставку часто здійснюємо безкоштовно, з приводу оплати за послуги транспортування меблів уточнюємо при оформленні замовлення.

Найбільш поширені варіанти

Перед розглядом актуальних пропозицій розповімо, чому меблевики почали виробляти кухні без ручок. Ідея їх створення зародилася з наступних причин:

  • зростання популярності мінімалістичного стилю;
  • ідеальні меблі без зайвих деталей для будь-якого інтер'єру;
  • зручність експлуатації завдяки якісному прихованому механізму.

Розробка відразу стала популярною, адже кухні без ручок — це справжній порятунок для обмеженого простору. Тема облаштування малометражних кімнат не перестає бути актуальною. На маленькій кухні ручки фасадів часто зачіпають один одного, та й не завжди фурнітура відповідає оформленню. Меблевики, в свою чергу, вирішили цю проблему. Так з'явилися сучасні, стильні і неймовірно зручні гарнітури без ручок.

Мінімалістичні кухні виробляють в різних стилях, використовуючи ті чи інші механізми. У нашому асортименті ви знайдете позиції з врізними і J-ручками. Фурнітура першого типу відмінно поєднується з модулями, розробленими у сучасних стилях, при цьому виглядає стримано, відрізняється високою функціональністю і зручністю під час експлуатації. Врізними ручками комплектуються прості і лаконічні гарнітури без зайвих деталей, які сьогодні особливо актуальні. Не поступаються їм за образом і аналоги з J-фурнітурою. Такі меблі виглядають стильно і теж позбавлена виступаючих елементів.

У нашому каталозі ви знайдете стильні мінімалістичні гарнітури з найнадійнішими механізмами і функціональною сучасною фурнітурою. Ми реалізуємо продукцію від провідних виробників меблів з сертифікатами якості та гарантією.

Переваги та недоліки кухонь без ручок

У будь-яких меблів є плюси і мінуси. Також не можна забувати про людський фактор: для одного — добре, для іншого — погано. Розповімо відверту правду про кухні без ручок. Користуватися ними — одне задоволення, адже досить зробити один рух, і ящик відкриється. Однак в умовах регулярної частої експлуатації фасади швидко забруднюються. Врахуйте це при покупці і заздалегідь замовте спеціальний засіб для догляду. У більшості випадків достатньо користуватися спреєм для очищення скла. Брудний фасад — не найприємніше видовище і те, що псує весь інтер'єр.

З другим недоліком стикаються тільки ті, хто вирішив заощадити і вибрати найбільш бюджетний варіант. Недорогі гарнітури комплектуються відповідними механізмами, які після нетривалої експлуатації ламаються. Доводиться робити заміну або робити ремонт. Не рекомендуємо економити і купувати продукцію від сумнівних виробників. Робіть замовлення на «Дубок», наші товари відповідають високим стандартам якості і знаходяться на гарантійному обслуговуванні.

Важливо: складанням повинен займатися майстер, на цьому теж не можна економити. Необхідно, щоб всі ящики і дверці знаходилися на одному рівні, в іншому випадку виникне провисання і проблеми під час використання. Незначні перекоси відображаються на роботі механізму. Довіряйте збірку професіоналам.

Наступний момент радимо врахувати майбутнім власникам смарт-систем. Так як ними можна керувати голосом, необхідно коректно задати команди. Наприклад, якщо потрібно, щоб висунувся ящик з каструлями, користувачі говорять слово «каструля». Однак його також вимовляють в повсякденному житті, відповідно, ніша автоматично відкривається. Виходить цікава ситуація, доводиться робити зайві рухи і закривати ящик.

В іншому кухні без ручок ідеальні, завойовують серця жителів України наступними перевагами:

  • сучасний мінімалістичний дизайн;
  • відсутність зайвих деталей, які швидко забруднюються;
  • зручність під час експлуатації;
  • висока якість фасадів і комплектуючих.

На сьогоднішній день кухні без ручок — одне з кращих рішень для простору з сучасною обробкою і підходящий варіант для покупця. У кожної моделі є свої переваги і недоліки, з огляду на унікальний набір характеристик. Якщо вас зацікавила та чи інша позиція з каталогу «Дубок», звертайтеся з додатковими питаннями до менеджера нашої компанії.

Мінімалістичні ручки для кухонних меблів

Сучасні системи комплектуються автоматизованими механізмами, прихованою фурнітурою і наступними елементами:

  • врізні вбудовані ручки або виїмки. Являють собою секції невеликого розміру, завдяки яким можна легко відкрити ящик. Найчастіше вони виконані з того ж матеріалу, що і фасад кухні. Відрізняються зручністю в користуванні, але вимагають регулярного догляду. Виїмки швидко забруднюються, через що гарнітур починає виглядати неестетично;
  • ручки-невидимки. Ця фурнітура конструктивно не відрізняється від традиційних аналогів. Ручки називають невидимими завдяки тому, що їх фарбують в колір фасаду кухні. Візуально вони не проглядаються, але займають місце в просторі;
  • ручки мікроскопічного розміру. Їх встановлюють в торцях стулок. Розмір і місце розташування роблять їх практично непомітними. Однак користувачі не відзначають зручності в користуванні.


Якщо на фасаді кухні є ручки, гарнітур вже не можна віднести до моделей, яким присвячена ця стаття. Мінімалістичний фурнітура коштує дорожче традиційної, але набагато дешевше, ніж автоматизовані механізми прихованої установки. Аналізуйте всі за і проти, після чого оформляйте в нашій компанії замовлення якісної і зручної кухонної системи.

Категорії товарів

Читайте також

Кухня – місце для приготування їжі? Кухня – місце для приготування їжі? Кухня в нашій країні - більше ніж просто плита і холодильник, більше, ніж просто місце, де готується
Вуличні меблі - зручність і комфорт на свіжому повітрі Вуличні меблі - зручність і комфорт на свіжому повітрі Часи старих столів і стільців на садових ділянках або дачі давно пройшли. Сучасні та прогресивні ви
Збираємо кухню самі Збираємо кухню самі Збірка меблів - це єдине, що може затьмарити позитивні враження від покупки. Адже збірка кухонних ме
Комоди з трьома шухлядами. Їх класифікація за розміщенням Комоди з трьома шухлядами. Їх класифікація за розміщенням З французької мови «комод» перекладається як «зручний». Саме в цьому слові закладена вся суть даного
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴