Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Пуфік в інтер’єрі – декор чи необхідна річ?

Такий невеличкий, але зручний елемент, як пуфік, стане родзинкою будь-якого інтер’єру. Він надає приміщенню витонченості, органічності, затишку, стає цікавим та практичним, а часто — функціональним предметом меблів.

Насьогодні виробники м’яких меблів радують нас різноманіттям дизайнів та оригінальністю. Не лишились в стороні і пуфіки.

Різноманіття цих компактних виробів вражає: пуф-столик, пуфік з нішею для зберігання речей, м’який пуфік (повністю оббитий), пуф на ніжках (дерев’яних, металевих тощо), пуфи зі спинкою, підлокітниками, туалетні пуфи, декоративні, безкаркасні, а також не менш популярні — пуфи без оббивки, так звані пеньочки, які актуальні для кухні… та інші види.

Окрім видів, пуфи ще бувають різних форм: круглі, квадратні, прямокутні, овальні; кольорів: чорні, білі, деревні відтінки, різні кольори пофарбування, плівки, відтінки лакування тощо.

Де прилаштувати пуфік? Розглянемо кімнати, в яких пуф стане у пригоді, отже:

  • У вітальні пуфи стануть в пригоді, коли не вистачає місця для встановлення крісел.
    Також, пуф квадратної форми, стикований до дивану, чудово пригодиться в ролі підставки під ноги. Такі пуфи можна зустріти і серед модульних м’яких систем-конструкторів, якщо бажаєте підібрати однакові по дизайну та висоті сидіння вироби.

Цікаво у вітальні виглядає пуф-столик, який має накладку-стільницю. У такому випадку він має дві ролі: пуфа і журнального столика.

  • У спальні пуфіки найчастіше використовують для туалетного столика, тому що вони зручні та легко ховаються під туалетку.
    Також, любителям м’яких меблів можна використовувати невеличкі пуфіки з відкривною кришкою замість приліжкових тумб: красиво і функціонально.
    Для спальні в класичному стилі або у стилі прованс шикарно та гармонійно виглядатиме красивий пуф або банкетка із каретною стяжкою.

  • Для дитячої кімнати пуфіки просто ідеальний варіант. Зазвичай, ці вироби низькі і дитина може присідати без додаткових зусиль. Також, безкаркасні пуфіки, ще й виконані в різних кольорах та принтах стануть справжньою прикрасою кімнати Вашого малюка.

  • На кухні актуальні пуфіки-пеньочки або в оббивці зі шкірозамінника — такі вироби легко чистити, вони практичні та зручні, а також без зусиль ховаються під стіл і заощаджують простір кухні.
  • Пуф для передпокою просто незамінна річ! Присівши на м’яке сидіння зручно взуватися, під час збирання на вулицю на пуфік покладемо сумочку чи головний убір. А якщо він має нішу, то найбільш необхідні речі ще й будуть завжди під рукою, при чому не захаращуючи простір передпокою.
  • На балконі або терасі, на дачі, на відпочинку пуфіки завжди створюють додатковий комфорт та затишок. Їх зручно пересувати, переносити, а деякі навіть складати (пуфи-трансформери).

Яку тканину обрати для пуфіка?

Тканин на сучасному ринку є безліч. А як обрати ту, яка підійде для Вашого пуфіка? Адже хочеться красиву, практичну і звичайно — недорогу. Тому, ми підібрали найкращі варіанти оббивки, які користуються великим попитом та зарекомендували себе як найбільш зносостійкі матеріали:

  • Рогожка (мікророгожка) — найбільш популярна та модна тканина насьогодні. Зовні вона схожа на мішковину. Перевагами тканини є: міцність, гіпоалергенність, еластичність, вона не мнеться і має доступну ціну.
  • Мікрофібра та штучна замша (її ще називають «антикіготь»). Обидві тканини зовні нагадують натуральну замшу і часто їх важко відрізнити від неї. Але, для м’яких меблів ці тканини мають ряд переваг: зносостійкість, приємні на дотик, гіпоалергенність, екологічність.
    Мікрофібра виготовляється із тонких полімерних волокон, невибаглива у догляді.
    Штучна замша має в складі поліестр та бавовну, додатково оброблена спеціальним просоченням, яке відштовхує бруд та вологу. По стійкості перевершує натуральну замшу і не боїться подряпин, тому для власників домашніх тварин це ідеальний варіант для оббивки меблів.
  • Штучна шкіра має різні фактури. Часто від натуральної шкіри важко відрізнити.
    Це плотний матеріал, який стійкий до вологи та забруднень. За ним легко доглядати, а для меблів на кухні чи в дитячій, передпокої це взагалі один з найкращих видів оббивки.
    Шкірозамінник гіпоалергенний, зносостійкий, не розтягується та довго не стирається.
  • Жакард і шеніл вважаються дорожчими варіантами оббивки. Це тканини із використанням близько 10-ти ниток для візерунку, мають щільне плетіння, бавовну в складі, а також поліестр, який надає міцності. Такий матеріал радимо використовувати, якщо пуф купуєте під м’які меблі, які обшиваються в цій же тканині.

Хочеться чогось незвичного? Пуф — дизайнерське рішення. І такого не буде ні в кого!

На перший погляд, маленький та непомітний виріб, але повірте, пуфік може вразити Вас своїм дизайном та функціоналом!

Наведемо декілька цікавих рішень, які наштовхнуть Вас на щось незвичайне та цікаве:

  • Пуфік-куб. Як Вам квадратний пуф, весь оббитий тканиною і декорований втяжками або прошивкою? Це дуже цікаве рішення, яке підійде до будь-якої кімнати і привертатиме увагу всіх, хто зайде до Вас у гості.
  • Пуф джгутовий. Це абсолютно екологічний виріб, який можна зробити навіть самому! Варто обрати основу для пуфіка — будь то мішок з наповненням, старий пуфік, чи навіть шина від колеса. Купіть натуральний джгутовий шнур з мішковини і обгорніть основу, скріплюючи шнур клеєм або прошивкою (в залежності від основи). І вуа-ля! Зручний ексклюзивний пуфік, виготовлений власноруч.

Також, можна використовувати поліпропіленовий та інші види товстих шнурів.

  • Безкаркасний пуфік — теж легко створити власноруч, з допомогою полістирольних шариків. Спочатку потрібно пошити внутрішній закритий чохол з міцної повітропроникної тканини, а потім зовнішній зйомний чохол в бажаному кольорі. Також, можна використовувати навіть м’яке сіно з різноманітними травами для наповнення такого пуфа.

Якщо ж часу на рукоділля чи на дизайнерів у Вас замало, радимо переглянути каталог категорії «Крісла та пуфи», представлений на нашому сайті і різноманіття пуфиків та інших м’яких меблів Вас не лишить байдужим.

Читайте також

​Двоярусні ліжка як спосіб зекономити місце ​Двоярусні ліжка як спосіб зекономити місце Двох'ярусне ліжко — раціональний вибір для сімей з двома дітьми або для багатодітних сімей, тощо. До
Призначення торшерів, їх види Призначення торшерів, їх види В наш час торшер є досить популярним світильником, який використовується в інтер’єрі з різними цілям
Прикрашаємо інтер'єр кухні Прикрашаємо інтер'єр кухні Красивий посуд або колекція милих дрібничок можуть прикрасити будь-який інтер'єр і надати йому особл
Кухні в Житомирі найбільший вибір за доступною ціною на Dybok.ua Кухні в Житомирі найбільший вибір за доступною ціною на Dybok.ua Кухня - це серцевина всього будинку. Саме тут збирається сім'я в повному складі, щоб смачно поїсти,
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 150 грн за весь кредитний період

AVD_Super-14 AVD_Super-14
по 0 грн

Сума кредиту 150 000 грн
СМС-інформування 699 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 150 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴