Каталог меблів
Авторизація

Увійдіть в особистий кабінет Створіть обліковий запис, якщо у вас його немає

Авторизація Реєстрація

Купити ліжко в Одесі в Dybok.ua

купить кровать в Одессе

Вибираємо надійне ліжко в інтернет-магазині Dybok.ua

Як Ви спите ночами? Добре, вам сняться солодкі сни, і нічого не заважає, або погано - заважає незручне і незатишне ліжко, в якому не можете заснути. Ні для кого не секрет, щоб днем ​​бути бадьорим і повним сил, необхідно добре висипатися вночі. А від чого в першу чергу залежить якість нашого сну? Правильно, від комфорту ліжка, в якому ми відпочиваємо. Тому, якщо Ви усвідомлюєте, що щодня страждаєте від безсоння і сон Ваш ніяк не можна назвати спокійним і повноцінним, тоді треба терміново задуматися про покупку нового ліжка. І тут на допомогу приходить наш інтернет-магазин Dybok.ua.

Dybok.ua: кращий асортимент ліжок в Одесі за справедливими цінами

Ми зібрали для наших улюблених клієнтів всі кращі пропозиції в одному місці. У нашому каталозі представлені найстильніші і зручні моделі ліжок, які задовольнять навіть найвибагливіших покупців. Якщо ж Ви не знайдете серед усього представленого те єдине ліжко, на якому хотіли б лежати, тоді спеціально для Вас ми виготовимо ліжко за індивідуальним замовленням з урахуванням всіх Ваших побажань. Заінтриговані? Але спочатку все-таки рекомендуємо ознайомитися з актуальними пропозиціями нашого магазину Dybok.ua.

  • Шикарні двоспальні ліжка. Ідеальний варіант для закоханих та сімейних пар. Не знаходите часом спільну мову, часто сваритеся? Миритися найкраще в ліжку і, звичайно ж, воно повинне бути просторим. Двоспальне ліжко - відмінне рішення, яке зіграє далеко не останню роль в поліпшенні домашнього релаксу. При покупці не забудьте виміряти ліжко і двері. Треба обов'язково перевірити, чи пройде обновка в дверний прохід. Шкода буде, якщо Ви таке двоспальне задоволення навіть не зможете внести в квартиру. Ще одна рекомендація від професіоналів меблевої сфери - при виборі спального місця треба врахувати такі показники, як розміри ліжка, типаж опорної конструкції і, звичайно, якість матраца.
  • Зручні і практичні односпальні ліжка. Такі моделі оптимально підходять підростаючому поколінню, а також людям, які живуть одні. Головний плюс одномісних ліжок - вони компактні, але при цьому з успіхом виконують свої прямі функції. Всупереч своїм невеликим розмірам, односпальне ліжко дуже зручне і комфортне. На сайті представлені різноманітні дизайни ліжок і багата колірна гамма. Тут кожен підліток знайде стильне односпальне ліжко до душі.
  • Мобільні розкладні ліжка. Дуже цікавий і корисний атрибут в будинку. Таке повноцінне ліжко можна запросто скласти і розкласти в лічені хвилини. Це ідеальний варіант, коли до Вас приїжджають гості з ночівлею. Наприклад, є розкладні ліжка, які в складеному вигляді грають роль тумби. Зручно, функціонально і компактно. Як то кажуть, в будинку завжди повинен бути «запасний аеродром». Dybok.ua із задоволенням в цьому Вам допоможе.
  • Розкішні ліжка-подіуми. Приголомшливі і шикарні моделі, які виглядають дорого і ефектно. Створіть своє царство оазису в спальні, відчуйте себе коронованими особами. Це так просто зробити за допомогою нашого магазину. Вибирайте і купуйте царський ложе прямо зараз. У нашому каталозі багато інтригуючих моделей ліжок-подіумів, які чекають саме Вас. Купівля такого ліжка в Одесі - відмінний спосіб заявити про свій добрий смак.

Особлива увага - якісному матрацу

І це факт. Щоб Ваш сон був міцним, а відпочинок повноцінним, одного ліжка мало. Потрібно приділити особливу увагу вибору правильного матраца. Оптимальний варіант - ортопедичний матрац помірної жорсткості. Вони дають оздоровчий ефект. Якщо говорити за матеріал, з якого виготовляються матраци, то рекомендуємо звернути увагу на латексні вироби. Вони добре повторюють форму тіла і сприяють повному розслабленню людини. На наших ліжках з такими матрацами Ви зможете в повній мірі насолоджуватися відпочинком, інтимом і сном.

Переваги вибору меблів від Dybok.ua

Купуючи ліжка в Одесі на інтернет-платформі Dybok.ua, Ви робите розумний вибір. Ось яскраві вигоди від такого придбання:

  • Найкраще поєднання високої якості меблевих виробів і доступних цін. Ми співпрацюємо виключно з надійними і добросовісними виробниками меблів, такими як: Гербор, БМФ, Комфорт Меблі, Світ Меблів, BRW-БРВ, MiroMark і інші.

  • Величезний асортимент меблів для дому та не тільки. Шикарні дизайнерські рішення, різноманіть кольорової палітри. Ефектні, сучасні і стильні моделі ліжок.

  • Високий рівень обслуговування і відмінний сервіс. Ми цінуємо кожного нашого постійного і нового клієнта, тому звертаючись до нас в Dybok.ua, Ви будете приємно здивовані ставленням і сервісом.

  • На всі наші меблі ми даємо гарантію на 12 місяців, якщо інше не зазначено в самому реченні про покупку до конкретної моделі.

  • В Одесі передбачено багато пунктів видачі меблів. Це значно полегшує доставку, яка, до речі, здійснюється безкоштовно по всій території Одеси.

  • Про умови доставки трохи нижче. Що стосується повного списку адрес видачі меблів, то з ним можна ознайомитися тут.

  • Dybok.ua - соціально відповідальний бренд. Це один з пріоритетів нашої діяльності.

  • І останнє, але найважливіше що яскраво характеризує нашу компанію. У 2016-му році саме наш молодий бренд зайняв перше місце в гонці за звання «Кращого інтернет-магазину товарів для дому» за версією популярного проекту «Українська народна премія». Свіжий і яскравий бренд Dybok.ua подолав суперництво навіть таких відомих компаній, як Jysk, Butlers і English Home.

Як бачите, переваг співпраці з інтернет-магазином Dybok.ua вистачає з лишком. Купуйте у нас якісні меблі за розумними цінами.

Доставка ліжок по всій Одесі від Dybok.ua абсолютно безкоштовна

Замовте меблі на суму від 1000 гривень, і ми доставимо її абсолютно безкоштовно в будь-яку точку Одеси. Якщо вартість складе менше тисячі, тоді доставка обійдеться в 50 гривень. Занесення та збирання ліжка - платно. Вартість даної послуги залежить від багатьох показників: поверх, робочий ліфт, габарити меблів, вага і т.д. Всі ці моменти уточнюйте у менеджера під час покупки ліжка.
У нас працюють професіонали з великим практичним досвідом роботи в сфері меблевого виробництва. Якщо Ви в чомусь сумніваєтеся і не можете визначитися, яка модель ліжка Вам необхідна, зателефонуйте нам прямо зараз. Наші співробітники проконсультують Вас з будь-якого питання абсолютно безкоштовно: яку колірну гамму вибрати, яка модель краще впишеться в те чи інше приміщення, чи можна зробити ліжко на замовлення в Одесі і багато іншого. Ми допоможемо Вам визначитися з вибором, щоб Ваші ночі були солодкими, а сни міцними. Купуйте ліжка в інтернет-магазині Dybok.ua, не встаючи з дивана. Це так просто і зручно.

Читайте також

Критерії вибору кухонного куточка, переваги та недоліки конструкції Критерії вибору кухонного куточка, переваги та недоліки конструкції Кухонний куточок – предмет меблів, що дозволяє вигідно змінити приміщення будь-якої площі та раціона
Організація освітлення в дитячу кімнату Організація освітлення в дитячу кімнату У дитячій кімнаті панує особлива, чарівна і творча атмосфера. Це особливий простір, де дитина займає
Як вибрати скляний стіл? Як вибрати скляний стіл? Скляний стіл — ефектне інтер'єрне рішення. Ці меблі відмінно справляються зі своїми завданнями, служ
Вигідно купити кухню в Одесі в інтернет-магазині Dybok.ua Вигідно купити кухню в Одесі в інтернет-магазині Dybok.ua Кухня - це душа всього будинку. Саме тут збирається вся родина вечорами, щоб не тільки насолодитися
Виберіть кредитну пропозицію
Кредитний план Кількість платежів Місячний платіж Умови кредитування
Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс Idea bank Акційний продукт, з грейсом 4 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 50 000 грн
Пільговий період — 4 міс
СМС-інформування — 50 грн / міс.

Idea bank з грейсом 9 міс Idea bank з грейсом 9 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank з грейсом 6 міс Idea bank з грейсом 6 міс
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 75 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт без РКО 12 Idea bank Стандарт без РКО 12
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 200 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

Idea bank Стандарт Idea bank Стандарт
по 0 грн

Сума кредиту від 1000 до 150 000 грн
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування — безкоштовно.

ТОВ Смарт Фінанс ТОВ Смарт Фінанс
по 0 грн

ТОВ "Смарт-фінанс" надає консультації щодо можливості отримання споживачами кредитів та страхових послуг шляхом передачі даних споживача до банківських та страхових установ.

Банки:

  • UnexBank
  • Глобус Банк
  • Alliance bank
  • Sense bank
  • Сучасний Факторинг
Оплата частинами Оплата частинами
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку
Кількість платежів — 3
Наявність карти ПриватБанку "Універсальна" або "Універсальна GOLD" з доступним лімітом на оплату частинами.

Оплата частинами ПриватБанк

Миттєва розстрочка Миттєва розстрочка
по 0 грн

Сума кредиту — згідно індивідуального ліміту клієнта банку

Миттєва розстрочка ПриватБанк

Укрсиббанк AVD_L_5_0 Укрсиббанк AVD_L_5_0
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 500 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_5 Укрсиббанк AVD_L_5
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк AVD_L_9 Укрсиббанк AVD_L_9
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
СМС-інформування 499 грн за весь кредитний період

Укрсиббанк А-3 Укрсиббанк А-3
по 0 грн

Сума кредиту 75 000 грн
Річна ставка 0,00001 %
Пільговий період 3 міс
СМС-інформування 399 грн за весь кредитний період

Sense bank (0-3 міс) Sense bank (0-3 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 166,3 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-6 міс) Sense bank (0-6 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 83,2 грн/міс

Sense bank

Sense bank (0-10 міс) Sense bank (0-10 міс)
по 0 грн

Сума кредиту від 1 000 до 75 000 грн

Страхування відсутнє 0%
Початковий внесок не обов'язковий
СМС-інформування 50 грн/міс

Sense bank

  • Загальна сума: 0 грн
  • Місячний платіж: 0 грн

*Кредитний калькулятор визначає приблизний щомісячний платіж

Авторизація
Відновлення пароля

Вхід через соціальні мережі

Не маєте акаунту Реєстрація
Відновлення пароля
Ми надішлемо вам SMS з новим паролем
Реєстрація

Вхід через соціальні мережі

У вас є акаунт  Авторизація
Успішно надіслано

Дякую за звернення.
Скоро ми зв'яжемося з Вами для його підтвердження.

Дякуємо за підписку!

Підтвердіть Ваш email на вказаній пошті

Зворотній зв'язок
Час роботи Call-центру Пн-Пт 9:00-20:00, Сб 9:00-19:00, Нд 10:00-18:00.
Сервісний відділ servicedybokua +38 (067) 807-21-10 service@dybok.ua
Оберіть Ваше місто
Редагувати замовлення
Сума
  • Товари: 0
  • Загальна сума: 0,00 ₴